reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Ja też polecam Dentinox jest super. Kubas na przykład po Bobodencie dalej marudkał a po Dentinoxie od razu cisza. Może to walory smakowe, ale z tego co mówiły babki w aptece to Dentinox jest podobno najmocniejszy na rynku

reklama
Ja jak mialam dwóch zabkujacych w domu czyli małza któremu wychodziły zeby madrosci lub raczej głupoty:-D i Wojtka to dentysta polecał tego Bobodenta dla obu i pomagało.

Chyba ja też będę musiała cos mocniejszego kupić... Wczoraj po południu marudy na całego - choć Miki był wyspany.
A za to dziś o 4 nad ranem stwierdził, że nie może zasnąć i tarabanił się na wyrku ciągnąc mnie niemiłosiernie za włosy:wściekła/y: Skutkiem tego zasnęłam o świcie i spóźniłam się do pracy - nawet nie pamiętam kiedy wyłączyłam budzik:baffled:

Sylwia, przybijam piątkę i łączę się z Tobą w bólu! Czy Oni naprawdę nie mogą się zmówić w innej kwestii???:-D

a Daniel już dawno nie robił kupy w nocy a tu dzisiaj o 4.30 smordek mi zaleciał koło nosa... i nie było wyjścia pieluchę zmianiałam dziecko rozbudziłam chociaż i tach prawie nie spał przez kupę.. ale rezultat taki że koniec spania. po godzinie zdecydował się zrobić małą drzemkę ale 6.50 znowu do zabawy ... na szczeście teraz śpi i mam chwilę przed pracą aby poklikać :)

Wlasnie spojzalam co ja wogole mam w domu za zel-i mam wlasnie Dentinox-Gel :-)
Ale kupie jeszcze ten Bobodent jak mi sprzedadza bo i tak nam sie konczy tubka...
Baska masz chyba racje z tym ze to dziala na chwile bo jak mlodej zapodam to obizuje sie ze smakiem chwila spokoju a potem dalej koncercik...

Ale dzisiejsza noc byla juz dosc ladna...Zasnela jak tylko ja polozylam,kilka razy trzeba bylo jej smoka zapodac ale za to mleko dopiero bylo o 5:30 a normalka jest ze pije o 2:30...chociaz juz drugi dzien nie budzila sie do tego nocnego mleka...:-)Ale nie ciesze sie za bardzo bo wiadomo jak to u naszych dzieci jest-raz tak a za chwile srak:-D

Ola też marudzi na maxa przez zęby (już w końcu coś się tam dzieje), ale na szczęście śpi w miarę dobrze. Tylko tak jak u Pati jak nie śpi to prawie cały czas syrena wyje albo bababa takie pełne żałości.

A ja moje dziecko to chyba rozniose normalnie-wyje o byle gowno normalnie...Nawet jak ja nic nie boli...bo jak boli to wyla inaczej...W jakis trans normalnie wpadla...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry