reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

A ja poki co marze o tym, zeby miec plaszczyk alb0 kurtke dobra na mnie, bo w swoja juz sie nie mieszcze, a zimnica straszna...

reklama
moj plaszczyk jest cieplutki ale bardzo dopasowany i teraz efekt taki ze wygladam jak parowka :p, czy jest sens kupowac nowy lub zimowa kurtke kiedy zima teoretycznie za 1,5 miesiaca powinna sie skonczyc ????
chyba pozycze cos od mojej mamy

Czesc Wszystkim! Ja mam doklanie tak samo dziewczynki, czyli poczucie, ze juz nie jestem atrakcyjna i sexy, wszystkie ciuchy sa opiete na mnie, brak talii i grubsze uda-fatalnie. A to dopiero 9 tydzien...
Bardzo chetnie spotkalabym sie na herbatke kiedys, ale poczekajmy az sie zmieni pogoda, zrobi przyjemnie i cieplo! Nie moge sie doczekac wiosny. Pozdrawiamm Was goraco!

Witam mamusie sierpniowe. Jestem Paulina z grudniowek. Chcialam Wam podac linki do moich aukcji z nadmiarow wyprawkowych ;)

Robie czystki po porodzie, o wyprawka okazala sie zdecydowanie zbyt obfita (przed czym Was goraco przestregam!!!)
Tym razem wozki mam do sprzedania. Tak, tak....w liczbie mnogiej bo mam ich az 4...2 z nich chce sprzedac. Pomijam ze ich nie potrzebuje w takiej ilosci ale juz powoli w mieszkaniu nie ma sie jak ruszyc.;)

Mam oprocz tych wozkow jeszcze monitor oddechu Angel Care ale jeszcze nie wystawilam na allegro bo nie mam na to czasu. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana - mozecie do mnie na priva napisac.

Chicco Tech 6WD Duo:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84190404

Traxx Jaguar3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84195535

Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyslne kolejne tygodnie!

Witam!
A ja z Kwietniówek! Tak myslałam co Wam napisać, bo lubię do Was czasem zagładnąć i sobie poczytać. Trochę Wam zazdroszczę, że jesteście w zasadzie na początku, chociaz może już nie na samym. ;D Ja bym też chciała jeszcze sobie "pociążować" a tu kwiecień niedługo! Ale z drugiej strony to już bym chciała mojego łobuza zobaczyć. ::) Trzymajcie się Dzieczynki z waszymi Dzidziami! Gdybyście miały pytania, zapraszam na nasz wątek, chętnie odpowiemy!
Pozdrawiamy! Ola z Synusiem! :-*

Irlandia pisze:
Witam!
A ja z Kwietniówek! Tak myslałam co Wam napisać, bo lubię do Was czasem zagładnąć i sobie poczytać. Trochę Wam zazdroszczę, że jesteście w zasadzie na początku, chociaz może już nie na samym. ;D Ja bym też chciała jeszcze sobie "pociążować" a tu kwiecień niedługo! Ale z drugiej strony to już bym chciała mojego łobuza zobaczyć. ::)

Wiszisz Irlandia chcialabys byc na samym poczatku, a ja juz bym chciala byc tak daleko jak ty zeby zobaczyc swoje malenstwo...w kazdym etapie ciazy sa uroki
Jak zobaczylam swojego motylkapierwszy raz to sie zakochalam...coz za przezycie...trudno opisac...to jak sie porusza...bicie serduszka...prawdziwa milosc od pierwszego ujrzenia

Stan ciazy jeste pieknym stanem, bo to jest tylko nasz stan i tylko my czujemy dzidziusia. Tak naprawde wtedy on jest tylko nasz a potem to juz jest calkiem swoj i calego swiata...
Mam nadzieje, ze wiecie co mam na mysli Ja mam fiksa na punkcie bycia w ciazy. Po prostu to uwielbiam. Niezaleznie od samopoczucia.

Ja tez zwlaszcza , ze calkiem gladko nam to idzie ;D jak narazie stan ciazowy bardzo mi sie podoba ;D

ale juz nie moge sie doczekac az bedzie mi brzuszek wiecej widac ;D ;D ;D

reklama
asmodis znam to uczucie! Ja widziałam serduszko już w szóstym tc! Niesamowite uczucie i za kazdym razem kiedy dział się coś niepokojącego stawał mi przed oczami tem obraz i ta mała walcząca od początku o życie istotka. I wtedy już wiedzałam co znaczy kochać dziecko ponad wszystko. Stracić dla niego nawet własne zdrowie, ale je mieć!

Do góry