reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Ja wiem, ze babcia przyszła po dziadka to jest wiecej niz pewne zyli razem 67lat....Ale jakos tak jest u mnie, ze jak ktos umiera to zaraz rodzi sie jakis maluch .....to tylko taka moja refleksja...wiadomo ,ze kazdy widzi to inaczej....pozdrawiam!!

reklama
Wiesz Jaaga, ze tak czasami jest w niektorcyh rodzinach :) Chociaz u mnie tak nie bylo nigdy... No, poza mna, w dzien pogrzebu mojego dziadka ja sie zostalam poczeta ;) Smieje sie, ze mama byla tak zrozpaczona :D

A ja urodzilam Karolke w dniu pogrzebu cioci. Balam sie, ze urodze w dniu smierci, bo pekl jej tetniak i byla kilka dni nieprzytomna... Nie chialam aby jej swieto byl kojarzone z odejsciem cioci...

Witajcie dziewczyny :)
Ja również mam termin na sierpień 2006,a dokładniej na 28 sierpień :) to będzie moja druga dzidzia :)
Jestem z Sosnowca woj. Śląskie mam na imię Agnieszka i mam lat 24 :)
karoo Witaj :) a my się już znamy :) fajnie ;)

no i jak dziewczyny,przyjmiecie mnie do siebie?

Hej czarnulka!! wprawdzie ja tez tu nowa i od niedawna ale skoro nikt sie nie odzywa.. to ja powiem.. PRZYJMUJEMY!! :D
Ja tez mam na imie Aga, lat 27 z Krakowa a termin mam na 22 sierpnia..pozdrawiam!! ;D

a wiec wam sie pokaże jeszcze tutaj ;)

to ja i moja mała rodzinka w Pazdzierniku

_584786_n.jpg

Witaj Czarnulka!

Piekna rdzinka. Wielkie gratulacje. Terminy mamy prawie takie same: ja mam 29-30 sierpnia. A coreczke masz sliczna...

reklama
Do góry