mls
Fanka BB :)
A tutaj urodzinowa panna:
3-latka:
3-latka:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
co będzie, jak trochę podrośnie
jak wrócili to mocno się do mnie przytulił, potem też położył się obok i się przytulał i pytał czy tęskniłam :-) Mój mały synek był dwa dni beze mnie...ale dobrze mi to zrobiło....wczoraj był na basenie i bardzo był zadowolony. Dziś też mają jechać, bo w zeszłym tyg nie jeździli, bo zepsuł się autokar. W sobotę zjedzie się trochę gości ale to i tak tylko garstka, bo 9 osób z rodzinki. I dodatkowo 6 miejscowych...ech będzie ludzi....oby pogoda dopisała. Tort zamówiony, bo nie kuszę się na robienie samej....
ja pierwszy raz w życiu wpadłam w szał wekowania. Porobiłam dżemy, wiśnie do herbaty, soki i kompoty, ale te ostatnie już mi powypijali
dziś biorę się za przecier pomidorowy i leczo..
jak dostanę dyżury popołudniowe tj 13-21 to Aleksandra nie będę prawie widziała od poniedziałku do piątku, tyle tylko co przed przedszkolem
prosiłam o nocki, albo weekendy, ale nie wiem jak to będzie. Grafik mam dostać jutro.
rosną nam te maluszki ojjj rosną
niestety na takiego kawalera nie jest łatwo kupić spodnie ale może się coś uda. W sobotę jedziemy na urodziny Marcina koleżanki tzn miała 24 ale przełożono ze względu na nas :-)
ja dziś znalazłam wszystkie badania z ciąży, w tym usg i sobie z Aleksandrem oglądaliśmy, jak to było jak był w brzuchu;-) powiedział nawet, że chciałby mieć braciszka