reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Ehtele tak to jest to samo jedno z badań nieinwazyjnych jest usg genetyczne bo do tego fdovchodzi tez test pappa.

Mój dentysta stwierdził, ze ząbka zostawiamy w spokoju :-) i ja sie bardzo ciesze powiedział, ze najlepszym momentem na rwanie zębów jest 8 miesiąc;-)

Co do łożyska to wyczytałam, ze w 12 tc zaczyna funkcjonowac natomiast jest wykształcone troszke wczesniej

reklama
Ehtele tak to jest to samo jedno z badań nieinwazyjnych jest usg genetyczne bo do tego fdovchodzi tez test pappa.

Mój dentysta stwierdził, ze ząbka zostawiamy w spokoju :-) i ja sie bardzo ciesze powiedział, ze najlepszym momentem na rwanie zębów jest 8 miesiąc;-)

Co do łożyska to wyczytałam, ze w 12 tc zaczyna funkcjonowac natomiast jest wykształcone troszke wczesniej

Dziękuję dobra kobieto:-):-)
No i dobrze z tym zębem...lepiej bezpieczniej poczekać...:-)

Moje Słońce wczoraj przyjechało do domu na jeden dzień, i wybraliśmy sie dziś do nowego lekarza -FACETA...ojj co to był za problem ale wszyscy go chwalili i się uparłam. I nie żałuję:-)
Moje maleństwo ma już 1,72 mm... serducho bije jak szalone, miałam badanie szyjki macicy, standardowo USG i ....pobranie próbki na cytologię:tak: już jestem pewna, że ten oto człek poprowadzi moją ciąże. Jest wszystko w porządku:sorry2: A mój Tobik stał z otwartymi ustami i śmiała mu się micha od ucha do ucha, zapomniał nawet że ja goła w świetle leże przed obcym facetem:-D
Po zwolnienie mam podjechać jak będę wiedziała, od kiedy chce iść:happy2:

Co jeszcze? wyyyyymiooootyyyy, wymioty i wymiooootyyyy:baffled:
czyli w normie, dzień ja co dzień.
Później wrzucę zdjęcie mojej cudownej fasolineczki:-);-):cool2:

ahhh-zapomniałabym- SCHUDŁAM 4 KG...

Ostatnia edycja:
Ciamajdko - gratulacje :-) zaraz zobaczę, czy już sa foteczki :-D

A ja dzisiaj cały dzień przelewałam się przez ręce... normalnie zasypiałam na stojąco. A dopiero co wczoraj rozmawiałam z szefem ze się dobzre czuję... no koszmar jakiś. Ciekawe czy to tak już będzie czy to tylko biomet niekorzystny....

Dzięki dzięki:tak:
fotkę wrzucę później, tzn wrzuci Tobi bo ja nie umiem, a na razie naprawia komputer u znajomych i jeszcze go nie ma w domku...

Dziewczyny co nie, że daję popalić ta ciąża? a co będzie później...:confused:

Witam się i ja:tak:

a jakie miałaś ph w moczu? bo mi wyszło na granicy 7.
No ja też,ale położna mówila,że na razie wystarczy troszkę zadbać o zakwaszanie ,tzn. cytrusy,wit.C i sok z żurawiny.:tak:
Wiadomo im wyższe PH,tym lepsze warunki dla potencjalnych bakterii,a ja niestety mam skłonnosci do infekcji dróg moczowych.

Padam z nóg dziś,synek dał popalić,niespozyta ilość energii,a mamusia niewyspana.
Jutro po wyniki morfologii,ciekawe co tam wyjdzie.

Moje Słońce wczoraj przyjechało do domu na jeden dzień, i wybraliśmy sie dziś do nowego lekarza -FACETA...ojj co to był za problem ale wszyscy go chwalili i się uparłam. I nie żałuję:-)
Moje maleństwo ma już 1,72 mm... serducho bije jak szalone, miałam badanie szyjki macicy, standardowo USG i ....pobranie próbki na cytologię:tak: już jestem pewna, że ten oto człek poprowadzi moją ciąże. Jest wszystko w porządku:sorry2: A mój Tobik stał z otwartymi ustami i śmiała mu się micha od ucha do ucha, zapomniał nawet że ja goła w świetle leże przed obcym facetem:-D

Czekamy zatem na zdjecie. I oczywiście super że wszystko dobrze

No ja też,ale położna mówila,że na razie wystarczy troszkę zadbać o zakwaszanie ,tzn. cytrusy,wit.C i sok z żurawiny.:tak:
Wiadomo im wyższe PH,tym lepsze warunki dla potencjalnych bakterii,a ja niestety mam skłonnosci do infekcji dróg moczowych.

Padam z nóg dziś,synek dał popalić,niespozyta ilość energii,a mamusia niewyspana.
Właśnie u mnie z tym ph też nie najlepiej, więc musze sie trochu pozakwaszać:-)

Oj to widze, ze nie tylko ja chudne tez jestem na minusie 4 kg tylko ja sie troszke tym martwie;-)

Kurde a ja wcinam bardzo duzo z wit. ci ogórków kiszonych itp, ale lekarka nic mi nie mowila na temat tego, ze ph zbyt wysokie - miesciło sie w normie

reklama
Dzięki dzięki:tak:
fotkę wrzucę później, tzn wrzuci Tobi bo ja nie umiem, a na razie naprawia komputer u znajomych i jeszcze go nie ma w domku...

Dziewczyny co nie, że daję popalić ta ciąża? a co będzie później...:confused:

póxniej będzie tylko lepiej :-p:-p:-p
ja też schudłam parę kilo i nijak nie mogę nadgonić wagi, chociaż brzuch i piersi jak na drożdżach rosną. lekarz wysyła mnie na badanie hormonów tarczycy, żeby obaczyć, czemu nie przybieram...

Do góry