reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

Witam sie ja dopiero wstałam :szok:

Dziewczyny, ponowię moje pytanie, bo to dla mnie dosyć ważna sprawa.

A ogólnie to dzień dobry :-)
Fiuufiuu, ja niestety nie wiem jak to jest :no: Kompletnie się nie orientuję, ale gdybym coś się dowiedziała, to na pewno dam znać. :tak:

Nie jest konieczne, ale moim zdaniem warto zrobic :tak:do 14 tc

Dziewczyny ja od początku ciąży jestem na L4...Proszę powiedzcie mi czy powinnam wysłać do firmy jakieś zaświadczenie od lekarza że jestem w ciąży ?!?
jest literka B , a to tez zalezy od zakładu pracy.

Ja na oficjalnym L4 jestem od wczoraj... Firma zareagowała pisząc w mailu "Cóż...powodzenia" tyle. Może i dobrze,że tylko tyle..
a co sie bedziesz przejmowała ;-)

W poprzedniej ciązy miałam na NFZ na pewno przeziernosc karkową sprawdzaną.
Teraz pójde prywatnie ,bo chce dokładnie sprawdzić mój jajnik i torbil,co tam rosła...
Z innej beczki,czy macie tez tak opuchniete sutki i otoczke wokół?,bo ja strasznie i to z jednej strony bardziej.Piersi sie powiekszyły i bolą,normalka,ale reszta tak opuchnieta,że masakra.w pierwszej ciąży miałam tak przy końcu dopiero...:confused:

ja tak mam moze w dzien ich tak nie czuje ale rano i wieczorem masakra :no:

reklama
Dziewczyny ja od początku ciąży jestem na L4...Proszę powiedzcie mi czy powinnam wysłać do firmy jakieś zaświadczenie od lekarza że jestem w ciąży ?!?

ja na l4 jestem od soboty i dostałam telefon od szefowej że przy następnej wizycie musze przynieść zaświadczenie o ciąży bo samo zwolnienie nie wystarczy więc terz już zglupiałam

ja na l4 jestem od soboty i dostałam telefon od szefowej że przy następnej wizycie musze przynieść zaświadczenie o ciąży bo samo zwolnienie nie wystarczy więc terz już zglupiałam

bo to zależy od zakładu pracy niektórzy potrzebują dla siebie takie zaswiadczenie a inni po prostu to tylko zaznaczają na podstawie tegp B na l4

polianna czy ten sklep z bielizną to jakiś internetowy jest ?!? CHodzi mi o tą LaSenze...
Ja do tej pory bieliznę kupowałam głównie w Samancie, ale oni to raczej same koronki mają. A teraz to nawet nie wiem jaki rozmiar by mi odpowiadał.

LaSenza to sieć sklepów... Hm.Można kupić przez internet z zagranicy ale lepiej najpierw pomierzyć i upewnić si jaki rozmiar.Mi wyszedł 34DD :p Choć teraz te DD takie mocno "naciągane" Luię te sklepy bo bielizna jest naprawde fajna, mają kilka rozmiarówk obwodu pod biustem no i miseczki do E.

Widzę dziewczyny, że większość z Was już na L4, a ja niestety jeszcze chodzę do pracy, z powodu jej pewnej specyfiki, tzn. jeśli nie chodze to nie zarabiam, bo pracuję na godziny:// no i słaby wybór mam, a na dzidziusia trzeba zarobic:)

Widzę dziewczyny, że większość z Was już na L4, a ja niestety jeszcze chodzę do pracy, z powodu jej pewnej specyfiki, tzn. jeśli nie chodze to nie zarabiam, bo pracuję na godziny:// no i słaby wybór mam, a na dzidziusia trzeba zarobic:)

Oj to współczuje, ale zusu Ci nie odprowadzają??

LaSenza to sieć sklepów... Hm.Można kupić przez internet z zagranicy ale lepiej najpierw pomierzyć i upewnić si jaki rozmiar.Mi wyszedł 34DD :p Choć teraz te DD takie mocno "naciągane" Luię te sklepy bo bielizna jest naprawde fajna, mają kilka rozmiarówk obwodu pod biustem no i miseczki do E.
Najbliższy sklep w Wawie...ale może za niedługo się wybiorę do stolicy to popatrzę. Dzięki za polecenie. Oglądam właśnie na ich stronie tą bieliznę i bardzo ciekawa :-D

reklama
dziewczyny wczoraj jak sobie tak lezalam to poczułam od srodka takie jakby cos przejechało mi po powłoce skórnej w srodku i taki ból, ze szok:szok: a potem pylko takie bulgotanie i se mysle co Ty tam fikołki robisz??a czy Was tez tak brzuszki swędzą bo podobno tak jest jak sie rozciągają?

Do góry