reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Witam nową sierpnióweczkę:)

Sarka gratuluję wizyty, być może mały akrobata przy następnej będzie grzeczny i rozkraczy nóżki:D

Kiniusia miejmy nadzieję, ze wszystko wyjdzie dobrze, a co do wizyt to faktycznie grafik napięty:D

reklama
Witajcie :-) Dopiero teraz weszłam na forum i zabieram się za czytani Was. Ja jutro mam wizytę :-) szkoda że bez USG.... Miłego wieczorku :-):-)

Kiniusia Cieszę się, że wszystko ok :)))

Nektarynka Musisz troszkę więcej wypoczywać facet przecież sam może autko posprzątać ;) Uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da bo jak przyjdzie mała dzidzia do domu to już na nic nie będziemy miały czasu :D

Nektarynka Musisz troszkę więcej wypoczywać facet przecież sam może autko posprzątać ;) Uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da bo jak przyjdzie mała dzidzia do domu to już na nic nie będziemy miały czasu :D
wiesz to sie tak mowi "a co mi tam moze sie stać".. fakt nie przeforsowałam się wczoraj ale jednak gdzieś musiało mnie zawiać..

Nektarynko, i ja jakaś zawiana chyba jestem, bo coś mnie w gardle drapie :confused2: No to ta Twoja pizza zrobiła mi teraz takiego smaka, że ho ho :-D Co tam moje pulpeciki jak tu takie pyszności :-)
Monika, widziałam widziałam, pindolek superaśny :-)
Milusiu, musi wyjść dobrze :-)
Panienko, udanej wizyty jutro życzę :-)
Bogusiu, i ja sie cieszę:-)

Sarka gratuluję udanej wizyty, choć Twoje maleństw takie wstydliwe:-D:-D pewnie dziewuszka:-p:-p

Kiniusia no nieźle...twoja opowieść przypomina mi moje ostatnie przeżycia... może to kolka była? Ja nie pojachałam do lekarza tylko od 12 do 17 płakałam z bólu aż przeszło...dzwoniłam do swojego gienka, a że widział mnie dzień wcześniej powiedział, że ręczy, że wszytsko w porządku i zasugerował, że to kolka...
współczuję kochanie i mam nadzieję, że takie przeżycia Cię już nie dopadną...:-:)-(

sudestra witam nową sierpnióweczkę i jednocześnie doświadczoną mamusię, więc mam nadzieję, że nam tu trochę cennych rad rzucisz, oczywiście takich z życia wziętych...:-):-):-)
Który to tydzień? Wrzuć suwaczek...

jakie to miłe dostawać tyle gratulacji naraz :) ślicznie dziękuje dziewczyny, jesteście prze prze przemilusie :-)
zielona no cóż- mały problem z imieniem, mąż twardo obstaje przy Majce- podoba mi się to imię, ale obawiam się,że obecnie zbyt popularne, ja natomiast chciałabym Nadia, a on nie.Hmmmm trzeba będzie znaleźć jakiś kompromis

Nadia jest piekne, ale jak pytam facetow, to im sie wlasnie nie podoba. kojarzy sie delikatnie mowiac brzydko (z ukrainskimi dziewczynami do towarzystwa :p). poza tym faktycznie jest ich od pyty niestety :/

ja na weekend majowy wybieram się nad morze do Międzywodzia (koło dziwnowa), teście maja tam dwie działki więc jeździmy od paru lat do siebie nie trzeba płacić, a co odpocznę to odpocznę:)

wow..kocham Świnoujscie i okolice. piekne plaże.. w Miedzywodziu (na tablicy wjazdowej bylo Międzywódzie, bo ktoś kreske dowcipnie domalował :p) tez bylismy raz i bylo super, takze zazdroszcze ;-)

no roznie z tym basenem bywa. chociaz nigdy zadnej infekcji nie mialam, to teraz bardziej trzeba uwazac. tyle ze bede chodzic na basen w szpitalu w ktorym rodze, sa to specjalne zajecia dla ciezarowek, wiec mam nadzieje, ze bedzie oki. moja gin i polozna jak najbardziej za basenikiem, tamponik i plywac :)
ale zebyscie zobaczyly moj stroj?? hehe, kupilam taki specjalny dla kobitek w ciazy. wyglada jak worek hehe.

tampon?! z tego co wiem, nie wolno nic sobie wkladac w ciąży, bo moze byc tylko gorzej :no:
ja sie wybieram jutro i już :tak: gdybym miala zyc ciagle myslac o infekcji, to bym z domu nie wyszła, a że z ciążą i Małą wszystko super, nie mam zamiaru nam tego odmawiać, a co! :-D

Witam dziś rano mierzyłam się w pasie i mam 30cm do przodu:szok:
nie chce wiedzieć ile przytyłam :-D
ale na szczęście w domu wagi nie mam , także dowiem się za 2 tygodnie na wizycie:tak:

Nie no... coś z tą wagą nie tak.
Jeszcze na wizycie 15 marca miałam na plusie 4kg a dziś się ważę i...dodatkowe 3.5kg!! Nooo bez przesady. Nie jem znowu aż tyle więcej,żeby tyć w takim tempie :-O
Grrrrrr

mmmmaaatko !!! aż zaczynam sie bac poniedziałkowej wizyty. te liczby mnie przerażają :szok::szok::szok:. juz miewam chandre z powodu wygladania jak słoń, mimo że procz brzucha jestem szczuplejsza niz przed ciążą, więc nie wiem co to będzie :-(

Nektarynko, i ja jakaś zawiana chyba jestem, bo coś mnie w gardle drapie :confused2:

mam dokladnie to samo plus ból zatok od dzis rano i jeszcze mnie przewialo na uczelni, bo siedzialam pod oknem, a jednak cieplo to dzis nie było :-(

Hej kobietki, zapomniałam Wam napisac, że dostałam skierowanie na glukozę i idę badanka robić jutro. Czy mogłybyście mi napisać - te, które takie coś już miały - na czym to dokładnie polega i czego się można spodziewać??

P.s. nienawidzę pobierania krwi.. :-( Ale dla Dzidzi przeżyję WSZYSTKO :-)

reklama
Hej kobietki, zapomniałam Wam napisac, że dostałam skierowanie na glukozę i idę badanka robić jutro. Czy mogłybyście mi napisać - te, które takie coś już miały - na czym to dokładnie polega i czego się można spodziewać??

P.s. nienawidzę pobierania krwi.. :-( Ale dla Dzidzi przeżyję WSZYSTKO :-)

masz 50g czy 75g?
przychodzisz na czczo, pobieraja krew, daja do wypicia slodki..bardzo slodki ;-) napoj i kaza czekac - 1h jesli glukoza 50g, a 2h jesli glukoza 75g - i po tym czasie pobieraja z palca znowu krew.

dziewczyny łykacie jeszcze kwas foliowy?

nie lykam od czasu gdy zaczelam brac witaminy, bo tam jest kwas foliowy, czyli jakos od 12-13 tc.

Do góry