reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
dobry wieczór powinnam powiedzieć;-);-)

Jestem kobitki padnięta...byłam w Katowicach na pazurach, na szczęście mój kochany Szymon przyjechał po mnie, zjedliśmy mój pyszny krem z pomidorów:-p i na zakupu przed weekendem...:-)
A sklepie masakra...a co będzie jutro? Normalnie walka o jedzenie, tłumy i zero miejsc do zaparkowania...
Potem pojechaliśmy do teściów...wróciliśmy z godzinkę temu i padam...nogi są takie ciężkie ble ble...:happy:

Ps. W ciucholandzie kupiłam Olkowi ogrodniczki z bluzeczką:-D
Ps.1 I dostałam trochę ciuszków od teściowej:tak:

polianna WOW to zakupu masz udane...ja ciągle szukam takiej cygańskiej kiecki i jakoś znaleźć nie potrafię:-(
Lila na prawdę duża...mój Olek w 25 tyg. ważył 650gr

milusia83 ja jestem baardzo, ale to bardzo ciekawa Twojego mieszkania:-D może pochwalisz się jakimiś zdjęciami tego co już zrobione:-p ach i przydałyby się zdjęcia Twojego brzuszka...też się coś ociągasz:-D:-D no i dupkę Ci przetrzepiemy za ten pracoholizm:tak::tak:
aaa co z Twoją szkołą rodzenia?? Kiedy zaczynasz? Bo w maju miałąś zacząć...

monika8112, a ile z czystej ciekawości takie woskowanie kosztuje?:eek:
ach morze...jak ja zazdroszczę...:tak::tak: kocham polskie morze...

Pajkaa nie smuć się słońce;-) Historia z mężem rzeczywiście fatalna, ale przeprosił Cię, sam zrozumiał, nie musiałaś dużo tłumaczyć więc dobry ten Twój chłop...wybacz i zapomnij...:sorry: i uśmiechnij się...i nie płakusiaj w poduszkę:-p

Black_Opal super, że dzidzia zdrowa..cieszę się bardzo...a zakup na allegro baardzo udany...świetna cena:-D

monika8112 album??? Extra:tak: Ciekawe jak będzie u mnie...w przyszłym tyg muszę się zapisać...:-D:-D

dobranocka Mamusie, klade sie bo dzis cala noc nie moglam spac. mam nadzieje, ze ta noc bedzie spokojniejsza.
jutro bedzie wiadomo, czy Moj dostanie wolne i mozemy jechac juz w sobote do Domku czy dopiero w srode. 3majcie kciuki :-)

Pewnie żadna z Was nie wiedziała, że miałam dzisiaj wizytę, bo się do Was nie odzywałam ... Ale! Muszę się Wam pochwalić, bo moja wizyta przebiegła tak jak sobie wymarzyłam ... :-D Wszystko jest w jak najlepszym porządku !
Maleńka rozwija się dobrze i rośnie jak na drożdżach :-D Gin pokazała mi cipulkę a więc nie mam wątpliwości co do tego, że będziemy mieli Córeczkę :laugh2::laugh2::laugh2:
He he fajna taka mała pipunia ... :biggrin2:

Widziałam tez śliczną buźkę, gin powiedziała, że pyza z tej Naszej Dzidziuni :laugh2: Pokazała Nam jakie fajne ma policzki i śmiała się, że ją super utuczyłam już :laugh2:

Poza tym to przytyłam kolejne 4 kg ... Powiem Wam szczerze, że zbladłam jak popatrzyłam na wagę i zobaczyłam 79 kg ... Mam 12 kg na +. Pytałam się czy to normalne, ale gin powiedziała, ze tak i że na pewno dobiję do 20 kg. Super :confused2: Tylko jak ja potem to zrzucę ... ? :eek:
Niby nie powinnam o tym teraz myśleć, ale... Kurdę a nie jem słodyczy. Starałam się ograniczać ... No cóż muszę jakoś to przeboleć. Najważniejsze, że Maleńka jest zdrowa :biggrin2:

Kolejna wizyta dopiero 10 czerwca. Późno - wiem. Ale gin powiedziała, że skoro wszystko jest w porządku i czuję regularne ruchy to nie ma po co widzieć się wcześniej. Tym bardziej, że później będziemy się spotykać nawet co 2, 3 tygodnie.

Ps. Chciałabym się do Was odzywać częściej, ale nie daje rady ... Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni !

(pewnie rzadko która mnie w ogóle kojarzy heh ...)

Pozdrawiam Was brzuszki :))

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry dziewczynki:-)
Ja od piątej Was nadrabiam ale jednak bardzo dużo naskrobałyście.Nie próżnujecie:tak:

Ja od jakiegoś czasu wstaję ok. 5 rano i nie mogę spać.Później oczywiście padam przed 21 co mnie też irytuje.Bo po 21 przychodzi z pracy małż i co bym mogła trochę się rozerwać wśród dorosłych(bo takto cały dzień z 2 letnim synkiem) to nie daję rady i usypiam.

Przepraszam,że się nie odnoszę do kazdej wiadomości.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i wspaniałych fasoleczek , no i groszków;-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-)
Mówię dzień dobry i uciekam na rynek. :tak:
Później nadrobię, teraz tylko pogratuluję wczorajszych udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :tak::-)
Miłego dzionka :-)
P.S. Ale piękna pogoda dziś w łodzi :-D A ja już mniej smarkam, choć jeszcze...:confused2:
P.S.2 Już obiadek mam zrobiony, znów rozpiera mnie energia :-p:-D

Ostatnia edycja:
Do góry