reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Witam Sierpniówki ;-) !

Jestescie nie do nadrobienia:-p

Ja to własnie po wizycie jestem, niestety nie obeszło sie bez antybiotyku :-(, i odesłania do lekarza rodzinnego z powodu przeziebienia :eek:, ale oczywiscie są tez dobre wiesci ! Serduszko dzidzi bije ja szalone :-D ! Mój Synus rozwija sie jak najbardziej prawidłowo ;-). Tak widze ze poruszany był temat wagi, ja to od początku ciązy przytyłam 4 kg :sorry:... ale u mnie to genetyczne...

Ogólnie sliczna dzis pogoda :tak:,
Pozdrawiam Was i Gratuluje udanych wizyt :-D !

reklama
hej dziewczyny!!!!!!!!!!
pogoda przepiekna. ja juz bylam dzis u dentysty i na malych zakupach- na wieksze jade z mama popoludniu.
remont sie robi- w poniedzialek mam juz miec polozone kafelki takze idzie ku koncowi nareszcie.

bardzo czesto mam zdretwiala dlon- a dokladnie 2 palce- nie wiem od czego to. czy ktoras z was tak miala?

ethele ja posciel kupuje od tego samego sprzedawcy co ty- juz dawno mialam wypatrzona a kupuje w czerwcu:)))) to daj znac jak przyjdzie jaka gatunkowo jest:)))))

gratuluje udanych wizyt:))))))))

Witajcie :-) ciężko mi Was nadrobić... ja dalej na urlopie, wypoczywam u rodzinki pilnując małego brzdąca, a przy nim to na neta w ogóle nie mam czasu, bo tylko ciocia i ciocia :-D Ale słodki jest :-)

A mój dzidziuś kopie, do wizyty jeszcze 7 dni.

Miłego długiego weekendu Wam życzę :-):-)

dziewczyny ja sie smialam bo szlam w ogrodniczkach i jak to powiedziała moja siostra wyglądam w nich jak malarz :p
ale tak jakos mi fajnie było, ze wreszcie wyszłam z tego domu ze chyba faktycznie ta kobieta cos tak zareagowała śmiesznie i faceci się za ną oglądają co jest krępujące :)

Witam Sierpniówki ;-) !

Jestescie nie do nadrobienia:-p

Ja to własnie po wizycie jestem, niestety nie obeszło sie bez antybiotyku :-(, i odesłania do lekarza rodzinnego z powodu przeziebienia :eek:, ale oczywiscie są tez dobre wiesci ! Serduszko dzidzi bije ja szalone :-D ! Mój Synus rozwija sie jak najbardziej prawidłowo ;-). Tak widze ze poruszany był temat wagi, ja to od początku ciązy przytyłam 4 kg :sorry:... ale u mnie to genetyczne...

Ogólnie sliczna dzis pogoda :tak:,
Pozdrawiam Was i Gratuluje udanych wizyt :-D !

gartulacje:):):):) Oby tak do końca...życzę zdrówka

hej dziewczyny!!!!!!!!!!
pogoda przepiekna. ja juz bylam dzis u dentysty i na malych zakupach- na wieksze jade z mama popoludniu.
remont sie robi- w poniedzialek mam juz miec polozone kafelki takze idzie ku koncowi nareszcie.

bardzo czesto mam zdretwiala dlon- a dokladnie 2 palce- nie wiem od czego to. czy ktoras z was tak miala?

ethele ja posciel kupuje od tego samego sprzedawcy co ty- juz dawno mialam wypatrzona a kupuje w czerwcu:)))) to daj znac jak przyjdzie jaka gatunkowo jest:)))))

gratuluje udanych wizyt:))))))))

kupujesz tę satynową czy z tradycyjnej bawełny bo sprzedawca ma dwa rodzaje:)??

U mnie już mieszkanko lśni wysprzatane, zakupy na długi weekend zrobione, syn pomagał tzn. wykonał większość prac :tak::-), teraz błogie lenistwo.
Zjadłam loda i myślę o drugim:szok: ...... nie! nie! musze to opanować, basta:eek::baffled:!!!
Ehtele, Monika8112 miłego wypoczynku na wyjeździe;-):-) i pięknej bezdeszczowej pogody na tą majówkę.
Alaa gratuluję napisanej pracy, obrona to już formalność będzie już z górki:happy:.
Kasiu, Żanetko gratuluję udanych wizyt u lekarza, ja mam za tydzień dokładne USG dzidzi+ echo serca, sama się zapisałam prywatnie bez żadnych zaleceń lekarza, poprostu dla mojego dobrego samopoczucia:tak:
Urszulko masz rację, ze Pajka miała miłą sytuację z tą panią ja też niestety dziś grzecznie odstałam pół godziny w mięsnym, a wszyscy się na mnie gapili czułam się jak "ufoludek"-czy to przez zieloną bluzke????

Witam kochane brzuszki! Jakos tak humor mnie opuscil i brak weny do pisania. W nocy nadal sie mecze zeby pospac w dzien jakos nic mi sie chce spac ach szkoda gadac jestem zmeczona i marudna na pewno dzisiaj to nie moj dzien! pogoda u nas dzisiaj fatalna a wczoraj upalnie bylo tak ze oddechu nie mozna bylo zlapac....oj blado widze siebie w upaly ciezko bedzie :no::no:
Gratuluje udanych wizyt :tak: i zazdroszcze dziewczyny tym z was ktore wyjezdzaja na weekend odpocznijcie za wszystkie czasy i oby pogoda dopisala!!!!!!!!

Bombusia no musze napisac bo az mi sie cieplo na serduchu zrobilo jak przeczytalam w jednym posciku ktory napisalas "SKORZECIN" oj uwielbiam to miejsce ladnych pare lat temu jezdzilam tam jako "nastolatka" do pracy na wakacje ach cudowne miejsce i wspomnienia!!!!:happy:

Witam kochane brzuszki! Jakos tak humor mnie opuscil i brak weny do pisania. W nocy nadal sie mecze zeby pospac w dzien jakos nic mi sie chce spac ach szkoda gadac jestem zmeczona i marudna na pewno dzisiaj to nie moj dzien! pogoda u nas dzisiaj fatalna a wczoraj upalnie bylo tak ze oddechu nie mozna bylo zlapac....oj blado widze siebie w upaly ciezko bedzie :no::no:
Gratuluje udanych wizyt :tak: i zazdroszcze dziewczyny tym z was ktore wyjezdzaja na weekend odpocznijcie za wszystkie czasy i oby pogoda dopisala!!!!!!!!

Bombusia no musze napisac bo az mi sie cieplo na serduchu zrobilo jak przeczytalam w jednym posciku ktory napisalas "SKORZECIN" oj uwielbiam to miejsce ladnych pare lat temu jezdzilam tam jako "nastolatka" do pracy na wakacje ach cudowne miejsce i wspomnienia!!!!:happy:

Tak LEA tak jest bosko, ja z M tam się zawsze tak zrelaksuję, wybawię, nagrilluję, własnie nasza ekipa dziś tam wyrusza, a ja:(((((( nie, bo się boję po tym szpitalu tak dalego wypuszczać i robić innym problemy:((((

reklama
Tak LEA tak jest bosko, ja z M tam się zawsze tak zrelaksuję, wybawię, nagrilluję, własnie nasza ekipa dziś tam wyrusza, a ja:(((((( nie, bo się boję po tym szpitalu tak dalego wypuszczać i robić innym problemy:((((

Kochana no wlasnie dzidzius najwazniejszy;-) :tak: Oj to miejsce jest tak magiczne ze ho ho ja pamietam jak po 10-12 godzinach pracy balowalo sie do rana tam nie idzie inaczej hihihihihih

Do góry