reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Pajka powinnaś dostać go w zwykłym kiosku.. albo sklepie papierniczym, z art. szkolnymi - to popularny klej taka czerwona tubka... Na tą wysypkę pijesz jakieś wapno? Może Fenistil żel? Nie wiem czy fenistil można w ciąży ale przynajmniej by swędzenie złagodził....

ehtele ta nasza chińszczyzna miała identyczny mechanizm i z niej wydobywały się oku****ieńcze "Były sobie kurki trzy" :happy2: no ale tamta to na bank nie był canpol, a kanpolowskich melodyjek nie znam.. wygląda fajnie.

Ostatnia edycja:
reklama
ehtele mam prośbkę malutką :D czy chciałoby ci się pogrzebać gdzie kupowałaś (u jakich sprzedawców) przewijak, butelki, pościel, ręczniczki, kosmetyki.... itd - ja bym sobie zanotowała w kalendarzu i nie męczyła już o to nikogo... w przyszłym tygodniu będę zamawiała i byłoby mi zdecydowanie łatwiej :D jeśli ci się nie chce bądź nie masz czasu - zrozumiem... proszę z czystego lenistwa bo nie chce mi się przeglądać wątku zakupowego :p

Cimajadko no super, że z T wszystko cacy no i że tak cudownie Cię ukochał...:p Widzisz dobry z niego facet... Czasem w sumie potrzebna taka chwila milczenia, żeby potem mogło być tak cudownie...No i podziwiam za chęć szydełkowania - kiedyś sobie szaliki szydełkowałam ale już nic a nic nie pamiętam...

dziewuszki no i kupiłam karuzelkę

KARUZELA CANPOL misie na huśtawkach + 2 GRATISY! (1089233416) - Aukcje internetowe Allegro

co myślicie?

Szybka jestes;-)

Tu znalazlam taka podobna
[video=youtube;lDgEkGCIBg8]http://www.youtube.com/watch?v=lDgEkGCIBg8[/video]

ojej! zwariowana troszkę ta melodyjka...

ja mam taka standardową melodyjke sprzed lat, jak ja to mówię, delikatną i wolną..
jak ktoś mi podpowie jak ją tu Wam "pokazać" to wstawię dźwięk:-)

a to moje wiszące pluszaczki od karuzelki
6b49e65493b0975dmed.jpg

reklama
Ciamajdko urocze te pluszaki...a melodia to filmik musisz na aparacie nagrać i wrzucasz tu tak jak zdjęcie...
ajj kupiłam zobaczymy co za melodia tu będzie...

Do góry