andzia1987
Fanka BB :)
ja jakiś czas temu upiekłam kawałek karkówki w rękawie, pierwotnie na obiad jako pieczeń, ale jak ostygłą była rewelka na kanapki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Basia została z tata i spiasali sie na medal, ja wróciłam to dziecie spało, najedzone i wykąpane - 6+ dla mojego M. A okazało sie ze wiekszosc moich koleżanek, tez ma małe dzieci albo jest w ciąży. Kupa wspólnych tematów.
Fajnie, że spotkanie klasowe udane :-) Szkoda, że u mnie nikt nie zorganizuje
Pozostaje tylko nk by dowiedzieć się co u nie których słychać...
Fajnie jest móc zostawić dziecko pod dobrą opieką. Nas czeka wesele we wrześniu i młody zostanie z babcią, bo to wesele daleko od nas. Tyle, że już będzie miał roczek :-)
Nie wiem czy to uczulenie, alergia czy coś innego?
Dzis zauważyła ze basi wychodzi górna dwójka! To juz bedzie 5 ząb. Życzę udanego dzionka, ponoc nadciągają jakies upały! zobaczymy, bo na razie u mnie zimnawo i pogoda srednia.

, ale Alanek spi to ja niezmordowana pisze ponownie
.......;-)
:-)
i dobrze trzymaj brygade krótko;-)bo jaki inaczej z chłopami

...a jak robisz pasztet???:-)....ojj spotkanie klasowe tez raz byłam, aleśmy sie ubawiły,wytaczyły ze ho ho, ale to było ze 3 lata temu
a nasze obiadki tez Alan je tylko bez nadmiaru przypraw i b. lubi
a banany to 
tylko mocz powinien byc złapany do pojemnika, bo inaczej to fałszywe wyniki wychodzą ojjj wiem cos o tym

.....alergii do dzis nie ma na nic , mam nadzieję,ze na "nasze" gruntowe truskawki też nie dostanie, bo tyyyle ich zjedlismy w ciąży;-)