reklama
*Venicee*
Fanka BB :)
AGA HEJ I JAK TAM? i gdzie rodzisz???
u nas dużo sie dzieje ....mała mobilna coraz bardziej ,Miki zły czas ma ...Ja sił coraz cześciej nie mam.... ehhh niech ta wiosna już bedzie ciepła i spokojna
Takaj trzymam mocnooooo kciuki żeby się poukładało wszystko !
A GDZIE RESZTA ??? DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIĘ !!!
u nas dużo sie dzieje ....mała mobilna coraz bardziej ,Miki zły czas ma ...Ja sił coraz cześciej nie mam.... ehhh niech ta wiosna już bedzie ciepła i spokojna
Takaj trzymam mocnooooo kciuki żeby się poukładało wszystko !
A GDZIE RESZTA ??? DZIEWCZYNY ODEZWIJCIE SIĘ !!!
*Venicee*
starszaki moje tj te moje nastolatki...nie wierzę momentami że mają juz poi 15 lat.... jesuuu jaka ja stara jestem ...Momentami dają w d...bardziej niż maluchy..
marzy mi się już 20 stopni ...hehhe
marzy mi się już 20 stopni ...hehhe
Dziewczyny byłam w pon u gin i lekarka powiedziała że nie dotrwam do swojego terminu. Szyjka się skraca i kanał otwiera, z tego wszystkiego się spakowalam . Brzuch pobolewa , skurcze też się pojawiają te przepowiadajace . Dziś skończyłam 36 tydzień, chciałam dotrwać do 38 więc zobaczymy. Venicee też chcę słońce, marzę aby ubrać normalne jeansy[emoji6] Miki jest zazdrosny o młodsza siostrę? obawiam się jak to u nas będzie ale jakoś musi być [emoji6] U mnie Tymek smarka i kaszle więc siedzimy w domu.

taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Venicee skądś to znam, mój starszy ma w tym roku mieć 11 lat i też czasami wysiadam
Wcale stara nie jesteś!! Jak Ty jesteś to ja też muszę być a nie chcę
Aga wow no to się szykuj, niebawem rodzina się Wam powiększy
Wiesz co, w sumie lepiej tak niż jakbyś miała chodzić i czekać i potem reagować na jakieś fałszywe sygnały, to lepiej z zaskoczenia, jesteś już w sumie w bezpiecznym okresie ciąży.
Aga wow no to się szykuj, niebawem rodzina się Wam powiększy
*Venicee*
ALE za to pomoc super przy porodzie . Znajoma rodziła ,polecona była...i ur bez nacięcia ,tak super położne pomogły.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Aga już za chwileczkę już za momencik
Wiesz co ja chyba wolałabym dobrą opiekę niż to znieczulenie bo co po znieczuleniu jeśli piguły i lekarz do kitu, ale też mnie się łatwo mówi jak siedzę przed kompem a to Ty masz rodzić. Tak czy siak niebawem będzie po wszystkim. A Tymcio czeka już?
reklama