reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

Dzięki za wyjaśnienie z tym magnezem :). Jak na razie żadnych skurczów nie mam choć jestem kawoszem (teraz ograniczam oczywiście). Ale wynalazłam Mg w domowej apteczce i sobie zarzuciałam w ramach zwiększania energii życiowej za radą Izy :). Tylko piguły takie wielkie jakieś i kiepsko się połyka, ale i tak lepsze niż czekolada:eek:.

Dzisiaj mamy małe spotkanie wieczorne to mi się może nastrój poprawi :).

reklama
hello dziewczęta :-D

my z M od rana na nogach, jedzonko na imprezkę robiliśmy.. nogi mi do d... włażą. Teraz czekamy na gości.
A ja właśnie do Was piszę i czuję, że Maluszek kilka razy się poruszyl- w końcu mi daje znać i przypomina, jak niesamowite to uczucie :tak:

miłego popołudnia

Kupciusia ja sobie funduję takie musujące o jakimchś tam smakach:-)

ewcik fajnie że dzidziusia czujesz:-) Teraz tylko siadaj i odpoczywaj po tym pichceniu:-) ktr fajnie taki wieczorek... .. należy Ci się po tym wszystkim. cwietka, dobrze że już jestem po obiedzie, bo mi rybką smaka narobiłaś... Kurczę, kochana przez te twoje drożdżówy i inne cuda, to mi się tak słodko kojarzysz....:-)

ktr- dobra decyzja!! miłego wypadu! a po cichu dodam że zazdroszczę-u nas tylko żarcie na wynos i mcdonalds w drodze powrotnej od lekarza:-D

cwietka- po głębszym zastanowieniu stwierdziliśmy że to i tak ma mało sensu- w końcu miałam już styczność z jego wysypką- jednak nie chce kusić losu i śpimy osobno i staram się z nim nie mieć bezpośredniego kontaktu,a teraz bawi się w drugim końcu pokoju...

Chyba przeliczyłam się z możliwościami. Wszystko gotowe dla gości, tylko, ze ja najchętniej poszłabym spać:-D

A ja właśnie wróciłam z pracy.Po drodze byłam jeszcze z mężem na zakupach.Potem zrobił mi kolacyjkę a na deser zjedliśmy całe opakowanie czekoladek milki, w większości ja:szok:. W życiu tyle słodkiego nie jadłam a nawet wcale,dlatego zastanawiam się co naprawdę noszę w środku...Niby słodkie na dziewczynki,a już dwa razy lekarz mówił, że to chłopczyk:sorry:.

Witam wieczorkiem,właśnie z małą Meridę obejrzałyśmy,a potem w ramach samotnego wieczoru zapuszczę komedię którą poleciła Zaczarowana i usmażę sobie krewetki :cool2:,zawsze jak mąż wyjeżdża to gotuje sobie to czego on nie lubi a ja lubię,także na obiad był makaron z białym serem a na kolację krewetki i bagietka czosnkowa.
Ewcik miłego spotkanka i odpocznij po tych przygotowaniach :tak:
ktr oj też gdzieś bym wyskoczyła,ale niedługo planujemy iść do kina na "Być jak Kazimierz Deyna" fajnie się zapowiada.Miłego wieczorku i żebyś się zrelaksowała po tej wizycie u lekarza :tak:
dolaresr a mnie jakoś odrzuciło od słodkiego,ale u mnie w pierwszej ciąży z córcią sprawdziły się wróżby z jedzeniem słodkiego bo jadłam kg wszystko co słodkie więc może twój lekarz jednak się pomylił ;-)
Miłego wieczoru kobietki

dolaresr działa:-) :-)

franek, teraz ty mi smaka narobiłaś tym makaronem i bagietką, miłej zabawy przy filmie:-):-)A ja to muszę w takim razie 18, kazać szukać drugiego bliźniaka... bo patrząc na smaki to kapustę kiszoną zagryzam czekoladką, albo drożdżówką.. :szok: Jakoś nie sprecyzowały mi się smaki w tej ciąży... a i ogólnie we wróżby jedzeniowe średnio wierzę, raczej tak samo jak w te z obrączki:-)

reklama
próba suwaczka

dziala dziala :)
dolaresr ja jestem 100% przykladem ze te wszystkie zabobony sie nie sprawdzaja- bedzie chlopiec, a:
mam pryszcze wszedzie, okropna cere, lamiace sie paznokcie i wypadajace resztki wlosow, mam ochote na zmiane na wszystko - slodkie, slone, kwasne, ostre, tylko miesa jakos nie bardzo, tetno malucha ok 160ud/min i wcale ciaza mi nie sluzy :D

Do góry