Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a kawałka jabłka też mu nie podam bez niej, bo ostatnio 'odgryzł' i w ostatniej chwili moja mama mu wyciągnęła go.Nikose ja boje sie strasznie przejscia na butle bo Maja nie umie pic z butelki, bawi sie smokiem

generalnie do niedawna myślałam że ona po prostu nie potrafi pić z butelki ale okazało się jak poszła do żłobka że potrafi pięknie wypić mleczko za to wody nei chce i koniec bawi się smoczkiem tak jak pisała Karolap 

a jak się czuję? gorzej niż z Szymkiem. Jestem bardzo przemęczona, od 2 dni mam brązowe plamienia i kucie brzucha co nie powiem bardzo mnie denerwuje i martwi :-
chyba tak się nazywa ten sklep-koło PKS. Z 79zł n a 25 przecenione- super, ale do cocodrillo się wybiorę po jakieś czapeczki
kubek niekapek też mamy z TT ale mała nie używa bo ... NIE PIJE NIC!więc Jagienka moja też ewenement)
Laura nie chce dosłownie NIC
ani jeść ani pić...jagienka mojej znajomej synek - w tym samym wieku co nasze bobasy tez odmawia inego jedzenia niz cycek , miala isc teraz znim do lekarza i podpytac o to- jak bede cos wiedziala to napisze co lekarz powiedzial