reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziewczyny jadę jutro z mężem do jego wójków na 50 lecie ślubu, co im kupić? Nie znam ich totalnie, raz ich widziałam, mieszkają pod Warszawą... Co doradzacie??

A gdybys zrobiła kosz?

Mogłabyś kupić jakiś piekny doniczkowy kwiat który rósł by przez nastepne 50 lat a do tego powkładała jakieś słodycze czy pyszności i wszystko obwiązała kokarda??

wklikaj w google grafika "50 years anniversary hamper"

reklama
Już myslałam o koszu słodyczy, który podsunęła mi Loveboiled, ale plus kwiat donicznowy to świetny pomysł!. Dzieki dziewczyny

Hej dziewczyny :-)

Lakara mam nadzieje ze trafisz w uk na dobrego endokrynologa.
Mnie lekarz powiedzial ze leki na tarczyce u mnie akurat niedoczynność choroba Hashimoto bierze sie do konca zycia nie zaleznie czy wyniki sa dobre czy zle.

Jutro od rana wyprawa kolejna Z mapa do lasu tym razem Sopot. Trzymajcie kciuki zeby nie padalo :-)

Lilija spacer w lesie z mapa w reku. Wybiera sie opcje ile km i czy mapa ma pokazywac drogi czy nie. Dostaje sie mape i szuka sie punktow na mapie jak sie juz znajdzie te miejsca to robi sie znaczki na mapie a jak juz sie znajdzie wszystkie punkty to na koncu sprawdza sie na miejscu zbiorki czy dobrze sie te wszystkie punkty znalazlo. Fajna sprawa bo i spacer na świeżym powietrzu i ruch i trzeba kombinowac z mapa zeby odnaleźć sie w terenie :-)

Jak sie uda to nastepna wyprawa bedzie 8 marca Gdynia :-)

Mam nadzieje ze trafię na dobrego lekarza w uk, przekonam o tym już w środę. Ostatnio w GP mówiłam o tym ze mam tarczyce itd, a lekarz sprawdzi na kompie mój poziom tsh i mówi że to bzdura, i mam doskonały wynik, eh..

reklama
Lakara - oni tu w UK mają jakieś dziwne "normy". Ja odkąd zaczęłam dojrzewać, zawsze miałam problem z gospodarką hormonalną, po badaniach w pl wyszło że mam testosteron na bardzo wysokim poziomie ( plus do tego policystyczne jajniki) co dawało mi szanse na zajście w ciąże równa 30%. Po rocznym staraniu się o joschke przeszłam tu w uk badania co kilka miesięcy na poziom hormonow i podobno w normie, choć ja wiem, że ni bo potrafiłam nie mieć okresu nawet ponad 60 dni...już ne wspomne o innych widocznych objawach...

Do góry