reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
a ja znowu schudlam zamiast przytyc :p ze 109 kg w 18 tyg waze 106,7 :-)

lekarka stwierdzila, ze nawet z 10 moge schudnac na zdrowym jedzeniu a dziecko rozwija sie prawidlowo wiec nie ma sie co denerwowac.

juz 14 cm ma moj okruch :-D

Werci - jak widzisz waze 106,7 kg a od 4 dni czuje tak srednio 3 razy dziennie male smyranie kopytkiem, szczegolnie jak leze na lewym boku :) pewnie tez nieldugo bedziesz czula

Natka 14 cm Szczęścia? Cudownie :-) Gratuluję :-)

Zanioslam dziś podanie o rezygnacji z urlopu macierzyńskiego. Powiedziałam dyrektorowi co i jak, ale On jest tak zakręcony... Za miesiąc przyniosę L4.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co do kosmetykow ciazowych - seria BIELANDA SEXY MAMA jest boska! dzisiaj sobie dokupilam sobie kilka rzeczy tej marki! kocham ja absolutnie - nic mnie po niej nie swedzi, nie jestem tlusta a do tego bosko pachnie! no cudo :-)

Mama w Polsce polecam program rossmanna ROSSNE - w ciazy dostajemy 3% rabatu na m.in. wyprawke dla malenstwa (przy kazdych zakupach!) i na kosmetyki w ciazy. Za zakupy powyzej 25 zl w ciązy jednorazowo dostaje sie olejek dla kobiet w ciazy marki babydream :-)
Przy regularnych zakupach po urodzeniu dziecka mozna uzbierac do 10% rabatu.

Skorzystalam tez z okazji i zapisalam sie do BEBI PROGRAM - dostalam super fajna teczke dla kobiet w ciazy i plyte z kolysankami za darmo takze mysle ze warto!

https://www.bebiprogram.pl/rejestra...C8f0bS-I6vVt9G2eu8KZa1lpgGN7DSTn-8aAhzs8P8HAQ

Co to jest konkretnie za program? Co tam ciekawego można znaleźć? Oprócz rejestracji trzeba coś jeszcze zrobić?

lilija no myslę, że dobrze oddałam próbkę. Ostatnie wyniki też nie były najlepsze;/ Dostałam jakieś leki i powtórzyłam badanie. Pewnie we wtorek znów zrobię. Może to ma jakiś wpływ na te moje problemy żołądkowo-jelitowe..?

Borysiatko - prosze bardzo :-) ja polowalam skad zabrac tecze ciazowa bo nie chcialo mi sie robic a widzialam na badaniach, ze babki mialy no i jedna z mam powiedziala mi o tym

Lilija - ale Bebi program czy Rossne?

Kruszka - dzieki :-)

reklama
Witajcie :)
Widzę ze ciekawy temat.. Ja przed ciąża paliłam sporo, potem zaczynałam powoli rzucać ale ze nie dawałam rady ( mój pali cały czas) wiec ograniczałam byłam przy 2-5 dziennie.. Pic tez lubiałam to piwko to drineczka przy weekendzie wiadomo jak większość.. Ale jak tylko zrobiłam test to zapaliłam juz ostatniego chyba ze stresu i niedowierzania i resztę wyrzuciłam.. I nie ciągnie nawet a myślałam ze będzie mi cieżko, tak samo mój po pracy wczoraj był padnięty i wziął sobie piwko ziemne z sokiem na moich oczach chamciuch jeden to mu nagadalam.. Kobiet ktore piją albo pala w ciąży nie rozumiem i noe zrozumiem.. Jak juz muszę to wydaje mi sie kilka msc mozna wytrzymać a tu chodzi o zdrowie maleństwa ! Żona mojego kolegi widziałam jak spacerują z wózkiem i ona i on z fajka.. A ona juz miała brzuch na druga ciąże fuuuuuuuj !
Aaa zapomniałam wczoraj byłam na badaniach co mo dr tydzień temu zlecił, wam tez tyle krwi biorą? Mi wzięli (rekord) 8 fiolek Eh i ekg mi robili czy mi serce dobrze pracuje i noe ma zmian cukrzycowych...

Jeszcze jedno- szukam doplera a amazon a tu takie cudo -
https://www.amazon.com/dp/B00J9O9Z4K/ref=cm_sw_r_awd_beZ9ub1ZD997J
Jakbym tylko miała kase.... :D

Do góry