reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney ale fajnie Tobi ! Zazdroszcze normalnie ! Mowisz ze do czwartku nie wytrzymasz ? Alee fajnie ;)
Wytrztmam do czwartku ale i tak chcemy i tak druga opinie miec przy polowkowym, bo tym baranom w moim szpitalu nie ufamy, a dzis jest w meldunku profesor skomplikowanych organizmów i jest szansa. Więc przeswietli mojego baczka

reklama
Anney ja tak samo potrzebuje drugiej opinii wiec czy tu czy w pl bedzie prywatnie ;) albo i tu i w pl hahaha ;)

Co do zakupow to ja nic nie kupilam.. tzn wozek nna samym poczatku z ktorego korzysta Emis.

Aa z tym tprtem to on byl juz dawno zamowiony wiec zrobic musze ale nie mam nowych zamowien.. tzn m chce do pracy zaniesc.. ale to zobacze jak sie bede czula hehe :)

Cześć dziewczyny:-)
Fajnie że takie dobre wieści z wizyt przynosicie i że dzieciaczki zaczynają się ujawniać :-)
Jogobelka będzie dobrze, mam znajomą, którą lekarz straszył w obu ciążach a ma dwóch wspaniałych i co najważniejsze zdrowych synków więc głowa do góry :-)
Ja też z niecierpliwością czekam na czwartkowe badania prenatalne i mam nadzieję że tym razem lekarz dokładnie przebada malucha i potwierdzi płeć :-)
Ja już kilka dni nie czuję się najlepiej... Mam wrażenie że siedząca praca daje o sobie znać, bo oprócz bólu kręgosłupa mam dziwne bóle brzucha :-( czasami dopada mnie chwilowe twardnienie brzucha, ale trwa to krótko i powtórzyło się może ze trzy razy ale tak ogólnie mam wrażenie obolałego podbrzusza.. ostatnio mam znowu problem z zaparciami i nie wiem czy to ma wpływ na te bóle czy nie... i odczuwam co jakiś czas skurcze macicy :-/ lekarz kazał mi powoli odstawiać luteinę i mówił, że przy bólach konieczne będzie zwolnienie i odpoczynek więc chyba tak się skończy...

Anney kciuki za wizyte i daj znac po.

Maartuszkaa ja bym sie dlugo nie zastanawiala nad l4 jak masz takie dolegliwosci tylko brala l4 i odpoczywala.
Wazniejsze malenstwo niz praca tak uwazam. Duzo zdrowka.

kurcze, poczylam sie jak wyrodna matka bo ja mam jak na razie tylko ciuszki, skarpetki etc.

A Wy tu widze juz pokazne zaplecze wyprawkowe :szok:

Ja też mam to co po córce tylko. Czekam aż pokażą co mają między nogami i zaczynam kupować. Aczkolwiek nie wiem czy jest sens bo rodzina tyle potem kupuje ubrań, że niektórych nawet nie wyciąga się z szafki i dziecko wyrasta. Kosmetyków dla dzieci nie używam poza płynem do mycia. Pieluch na zapas nie kupuje bo jak się okażą alergikami to co ja z tym zrobię. Ogólnie na szczęście nie kupuje rzeczy na zapas bo w sklepach teraz wszystko jest od ręki a w ogóle listy wyprawkowe o dla mnie kosmos bo dla mnie połowa tych rzeczy była niepotrzebna.

Martuszka mój lekarz właśnie że względu na stwardnienie brzucha nie pozwolił odstawic luteiny i będę ją pewnie brała do końca ciąży.

reklama
Ewelina to ty tak jak ja:-) ha tez nic nie mam. A ostatnio widzialam takie śliczne pieluchy tetrowe z sowami i już chcialam brać tylko mój mnie powstrzymal :-(

Do góry