reklama
Ja ostatnio kupiłam pierwsze dwa body niemowlęce, bo były po 7 zł w Realu i też mój drogi zaczął marudzić, że zaśmiecam dom. My chcemy się przeprowadzić do wynajętego mieszkania jakoś w lipcu i dlatego nie bardzo jest sens teraz kupować dużo, bo będzie potem trzeba przenosić to wszystko. Ja raczej nie będę się spieszyć z zakupami i sporą część rzeczy dostanę od siostry i może paru znajomych. Za to już sobie wypatrzyłam leżaczek, który się wkłada do przyczepki rowerowej i można wozić niemowlaka od pierwszego miesiąca życia.
Dziewczyny błagam o odpowiedz.
Czy mogę wziąć ranigast/ranitydyne. Tak boli ze ledwo żyje. Tu nie mogę zadzwonić do lekarza bo to ciołki i im nie ufam. Czy mogłaby któraś z was zapytać swojego lekarza?
We wtorek mam położna to poproszę o zlecenie badań bo ja tak dalej nie pociągne. Leżę i płacze.
Czy mogę wziąć ranigast/ranitydyne. Tak boli ze ledwo żyje. Tu nie mogę zadzwonić do lekarza bo to ciołki i im nie ufam. Czy mogłaby któraś z was zapytać swojego lekarza?
We wtorek mam położna to poproszę o zlecenie badań bo ja tak dalej nie pociągne. Leżę i płacze.
reklama
Anney gratuluję i ciesze się razem z tobą tak jak i z powodzenia reszty dziewczyn.
Podejrzewam że mogę mieć wrzody tylko od lat to bagatelizować. Co rok się powtarza ta sama historia na jesień i wiosnę.
Ból nie do wytrzymania. Moja matka ma wrzody na dwunastnicy a to cholerstwo dziedziczne. Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują.
Zawsze brałam ranigast I jak ręką objął. Teraz się boje. Nawet nie mam kogo spytać.
Juz nie wymiotuje tylko ten ból. Ustaje i wraca. Ale trochę się uspokoił.
Podejrzewam że mogę mieć wrzody tylko od lat to bagatelizować. Co rok się powtarza ta sama historia na jesień i wiosnę.
Ból nie do wytrzymania. Moja matka ma wrzody na dwunastnicy a to cholerstwo dziedziczne. Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują.
Zawsze brałam ranigast I jak ręką objął. Teraz się boje. Nawet nie mam kogo spytać.
Juz nie wymiotuje tylko ten ból. Ustaje i wraca. Ale trochę się uspokoił.