reklama
Lilija - gratulacje synka! Super :-)
Cinamona - dobre wieści to to co najważniejsze
:-) niech Hugo zdrowo rośnie.
Lucalew - trzymaj się! Czekamy na wieści. Oby nic złego się nie działo.
Ja byłam w zeszły wtorek u położnej - pierwsza państwowa wizyta tu.. Kazała mi szybko do ginekologa się zapisać.. Ale szybko tu to chyba jak i w pl.. Najbliższy termin za 2 tyg a ja zaczęłam 20 tydz i musze szybko na usg się umówić. Udało się znaleźć w innym mieście termin na pt. Zobaczymy jak pójdzie, ale obawiam się że skończy się na prywatnym usg w pl bo we wtorek lecimy do pl na święta. Ehh.. Wszystko pod górkę.
Cinamona - dobre wieści to to co najważniejsze
:-) niech Hugo zdrowo rośnie.
Lucalew - trzymaj się! Czekamy na wieści. Oby nic złego się nie działo.
Ja byłam w zeszły wtorek u położnej - pierwsza państwowa wizyta tu.. Kazała mi szybko do ginekologa się zapisać.. Ale szybko tu to chyba jak i w pl.. Najbliższy termin za 2 tyg a ja zaczęłam 20 tydz i musze szybko na usg się umówić. Udało się znaleźć w innym mieście termin na pt. Zobaczymy jak pójdzie, ale obawiam się że skończy się na prywatnym usg w pl bo we wtorek lecimy do pl na święta. Ehh.. Wszystko pod górkę.
Olka87
Fanka BB :)
Lucalew trzymam kciuki. Musi być dobrze!!
Borysiatko
Lucalew trzymam kciuki. Musi być dobrze!
A tu prosze na jaki artykuł się dzis natknęłąm
Wybrali imię dla córki, kupili dla niej sukienki, urządzili różowy pokój, a... urodził im się syn! - Papilot.pl
A tu prosze na jaki artykuł się dzis natknęłąm
Wybrali imię dla córki, kupili dla niej sukienki, urządzili różowy pokój, a... urodził im się syn! - Papilot.pl
kasietta
Lucalew, mam nadzieję, że wszystko ok!
reklama