reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lilija - gratulacje synka! Super :-)

Cinamona - dobre wieści to to co najważniejsze
:-) niech Hugo zdrowo rośnie.

Lucalew - trzymaj się! Czekamy na wieści. Oby nic złego się nie działo.

Ja byłam w zeszły wtorek u położnej - pierwsza państwowa wizyta tu.. Kazała mi szybko do ginekologa się zapisać.. Ale szybko tu to chyba jak i w pl.. Najbliższy termin za 2 tyg a ja zaczęłam 20 tydz i musze szybko na usg się umówić. Udało się znaleźć w innym mieście termin na pt. Zobaczymy jak pójdzie, ale obawiam się że skończy się na prywatnym usg w pl bo we wtorek lecimy do pl na święta. Ehh.. Wszystko pod górkę.

Lucalew daj znac jak bedziesz cos wiedziala.

Ja skonczylam myszke miki dopiero.. taka powolna jestem ze szok.. nic mi nie wychodzi eh.
Jutro balon i kwiaty.. zeby mi wszytko wyszlo jak chce..

Akuku wyjdzie wyjdzie :)

Lucalew .. Czekamy.. Mam nadzieje ze wszystko w porządku..

Lucere super ze udało sie juz na piątek znaleźć termin :) mm zazdroszczę do pl na swieta :)

Wiadomosc od lucalew.

Hej Agata, leze w szpitalu na patologi ciazy, czekam na obchod. Nic nie wiem oprocz tego ze bije serduszko

reklama
Do góry