reklama
anney
Fanka BB :)
Anney pisałam że mam i prosiłam o rady ktoś właśnie mi odpisał ale już jakiś czas temu to było że nawet nie pamiętam :-) skleroza ciążowa
no to tak jak ja, cos- gdzies -ktos
sann91
Anciikowa bardzo możliwe :-)
marand
pełna szczęścia
ja tez pisalam o opryszcze na ustach i ze ta narzadow plciowych jest bardziej niebezpieczna niz ta na ustach, nie wiem jak to sie ma do tego jesli pierwszy raz ja mamy bo ja mam od wielu lat i nie chcialabym nikogo w blad wprowadzic, wiem tylko tyle ze bardzo duza czesc ludzi jest nosicielem tego wirusa i nawet tego nie wie bo ten wirus moze nie dawac zadnych obajwow w postaci opryszczki przez wiele lat
wiec akuku nie wiem co ci doradzic, a twoj m czesto ma opryszczki??
wiec akuku nie wiem co ci doradzic, a twoj m czesto ma opryszczki??
lucalew
Olka biedaku wspolczuje Ci bardzo przezyc. Ja tez nie wiem jak oni to robia z tym usg bo jak mnie przyjmowal lekarz to dlugosc szyjki 35 mm a wczoraj inny mi zmierzyl na 52 mm nie wiem czy mogla sie tak wyzdluzyc przez tydzien?! Juz nie wspomne ze na fotelu przez wziernik stwierdzil szyjka 1,5 - 2cm i jak zeszlam to plakac mi sie chcialo a potem na usg taka informacja.
Olka kochana lez lez i jeszcze raz lez i bedzie dobrze.
Polozna nie nadaje sie na polozna tylko do lasu albo do wiezienia no co za sucz takie rzeczy mowic kobiecie w ciazy no szok.
Akuku szczerzd to ja nie widze ani pipeczki ani jajeczek ani nic tylko ewentualnie przypomina mi to noge albo reke :-)
Olka kochana lez lez i jeszcze raz lez i bedzie dobrze.
Polozna nie nadaje sie na polozna tylko do lasu albo do wiezienia no co za sucz takie rzeczy mowic kobiecie w ciazy no szok.
Akuku szczerzd to ja nie widze ani pipeczki ani jajeczek ani nic tylko ewentualnie przypomina mi to noge albo reke :-)
anney
zuzzi nie swędzi a piecze mrowi
Anney tak ma opryszczke akurat
anney cos chcialas pisać ? to pisz
jutro do lekarza pojde
ale się boje teraz no!!!!!!!!!!!
co?
yyyyyyy, a chcialam?

reklama
anciikowa
ancikowa, kochana pozwole sie nie zgodzic. lekarza obowiazkiem jest poinformowac rozica o KAzDYM odchybieniu od normy. absolutnie najmniejszym, ktory jest wpisany w liste parametrow 'waznych'
w uk np. nie licza paluszkow, bo dla nich liczba paluszkow nie jest wlasnie jednym z nich.
ale na usg babka tez patrzyla czy nei ma torbieli, bo to sie zwyczajnie zdarza i sie wchlaniaja, ale musza nam o tym powiedviec.
gdyby mi lekarz nei powiedziel,ze cos widzi, wytarlabym nim podloge.
Anney pewnie masz rację, aczkolwiek wolałabym się o domysłach lekarza po miesiącu kiedy byłby bardziej pewny (w końcu w życiu płodowym to wszystko się tak szybko rozwija, wchłania itd). Miałam okazję dowiedzieć się że mogę poronić, żebym oczekiwała bólu brzucha - wtedy się zacznie. Najwidoczniej też nie chciał zataić, a tylko spowodował u mnie dwa tygodnie potwornego stresu zanim przyszłam na kolejną wizytę i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Widzisz, to kwestia podejścia, a ja tylko przedstawiłam swoje...