reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Beatko wierze kochana ze Ci ciezko glownie przez corcie ze nie mozesz czy wlasnie wyjsc na spacer czy sie nia zająć, pobawic ale trzymam kciuki za wtorkowa wizyte zeby bylo z szyjka wszystko super i zebys mogla jednak troche wstawac.

Loveboiled kciuki tez za wizyte u poloznej :-)

ja tez się zastanawiam co z Ancikowa ? ale nie ma do niej kontaktu by napisac :( weszłam na profil ancikowej i pokazuje ze dziś się logowala o 20.53 mam nadzieje ze wszystko w porzadku.

ja jeszcze zastanawiam się co z szczesliwa ? pamiętacie kiedyś pisala dawno temu... weszłam na jej profil i ostatnio się logowala 10.01.. hmm ciekawe co nia ?

Dobry wieczór późną porą, przepraszam za to milczenie i że musiałyście się martwić kochane...miałam robione badanie moczu, wyszły nieliczne bakterie, ale b.liczne nabłonki wielokątne, pan dr kazał zażywać urosept i poprawiło się :) także całe stawianie się brzucha wynikało z infekcji, której nawet nie zaobserwowałam!
Jutro mój ginekolog będzie pierwszy dzień po urlopie to od razu lecę do niego, niech mnie zbada i powie jak szyjka i czy wszystko ok. Do szpitala nie szłam ponieważ skontaktowałam się z oddziałową? (znajoma rodziny), która powiedziała mi że nie ma co się do szpitala pchać na weekend, bo i tak żadnych badań mi nie zrobią, ze wszystkim trzeba czekać do poniedziałku. Więc jutro od 13 będę wysiadywać pod gabinetem w oczekiwaniu na dr :) jestem taka szczęśliwa, że brzuch się uspokoił i bez skrupułów mogę iść siku, bo wiem że położę się i nie będzie twardego brzucha :)

ancikowa, stawialam infekcje. najwazniejsze,ze wiadomo co i teraz tylko wyleczyc.
tr
zymam kciuki za szyjke! :-)Ciesze sie
, ze już lepiej
Kochana!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry