reklama
bunia15
Fanka BB :)
Ancikowa dobrze ze sie wyjaśniło z ta infekcja
trzymam kciuki jutro za wizytę..
Anney co do upływow ja zauważam tylko ze jest wiecej niz normalnie.. Gdyby nie istniały wkładki to miałabym dosyć "mokrych majtek"
ale jakieś ogromne to nie sa zeby az tak tylko z dwa razy dziennie tak uleci wiecej.. Oby sie wyjaśniło 
Anney co do upływow ja zauważam tylko ze jest wiecej niz normalnie.. Gdyby nie istniały wkładki to miałabym dosyć "mokrych majtek"
Cześć dziewczyny.
Jestem i żyje ale ledwo zipie.
Aktualnie w pracy na pierwszej nocce Z trzech.
Ale mi się nie chce.
Kiedy ten remont się skończy i się wreszcie przeprowadzimy? W pracy jeszcze się musze męczyć około 3.5 miesiąca.
Anney U mnie z uplawami różnie. Raz nic a raz powódź.
Co do magnezu ja biorę Asparagin. 2x2 tabl teraz. I albo to efekt placebo albo na prawdę pomaga. od wczoraj właśnie zaczęłam jeszcze na noc brać 2 i dziś odpukać może raz może 2 razy mi brzuch twardnial wiec mega poprawa.
Ancikowa dobrze ze to tylko infekcja.
Sann-lepiej sprawdzić niż żałować później ze się czegoś nie dopilnowało
Czas na rundkę.
Jestem i żyje ale ledwo zipie.
Aktualnie w pracy na pierwszej nocce Z trzech.
Ale mi się nie chce.
Kiedy ten remont się skończy i się wreszcie przeprowadzimy? W pracy jeszcze się musze męczyć około 3.5 miesiąca.
Anney U mnie z uplawami różnie. Raz nic a raz powódź.
Co do magnezu ja biorę Asparagin. 2x2 tabl teraz. I albo to efekt placebo albo na prawdę pomaga. od wczoraj właśnie zaczęłam jeszcze na noc brać 2 i dziś odpukać może raz może 2 razy mi brzuch twardnial wiec mega poprawa.
Ancikowa dobrze ze to tylko infekcja.
Sann-lepiej sprawdzić niż żałować później ze się czegoś nie dopilnowało
Czas na rundkę.
Borysiatko
Ja na swojego M nie mam co narzekać. Wiadomo, że czasem wyjdzie jakieś nieporozumienie, ale nie kłócimy się. Czasem mnie wkurza, że chcę iśc na pizzę, a on że nie że niezdrowa bla bla bla. No a kiedy mam jeśc pizze? Jak urodzę? Jak urodze to będę walczyła z kilogramami i wtedy już nie będzie w ogołe mowy o fast foodach. Wszystko jest dla ludzi, a on we mnie by wciskał tylko same eko jedzonko. Wczoraj na zakupach loody jedlismy
Dawno mi tak nie smakowały
Ostatnie 3 late spędziłam w DE, pracowałam w Eiscafe jako kelnerka i jakoś nie mogłam już patrzeć na lody
Ale chyba już mi przeszło
Miałam dziś głupie sny. Pierwszy, że mój prawie roczny siostrzeniec Mati raczkował po łózku i spadł, a drugi jeszcze gorszy, że eks M zabrała mi dziecko... Nie wiem skąd takie sny u mnie;/
Miałam dziś głupie sny. Pierwszy, że mój prawie roczny siostrzeniec Mati raczkował po łózku i spadł, a drugi jeszcze gorszy, że eks M zabrała mi dziecko... Nie wiem skąd takie sny u mnie;/
Hej
Bylismy wczoraj u sasiadki ktora w srode urodzila synka.
Co za cudny maluszek. Juz zapominalam jakie dzieci sa malutkie jak sie rodza. Rozczulilam sie i juz mi sie chce sierpnia [emoji1]
U mnie uplawy wieksze niz przed ciaza ale nie jest to jakas starszna ilosc wiec spoko.
Na 9 odstawiam mala do zlobka i tez ide robic obciazenie glukoza....
Bylismy wczoraj u sasiadki ktora w srode urodzila synka.
Co za cudny maluszek. Juz zapominalam jakie dzieci sa malutkie jak sie rodza. Rozczulilam sie i juz mi sie chce sierpnia [emoji1]
U mnie uplawy wieksze niz przed ciaza ale nie jest to jakas starszna ilosc wiec spoko.
Na 9 odstawiam mala do zlobka i tez ide robic obciazenie glukoza....
Anney taaak, jeszcze czasem mam leki, ale to nic w porownaniu z tym co bylo na poczatku. Teraz wierze, ze wszystko bedzie dobrze no i wasze kciuki zawsze dzialaja cuda :* Co do uplawow to tez mam i panikuje czy to nie wody. gdzies tam w jakiejs ciazowej aplikacji czytalam ze po 20 chyba tyg ilosc sluzu sie zwieksza itp ale no zeby az tak
Zuzzi, mozemy sobie podac rece! Masakra! Ja jestem po prostu wszedzie spocona... W kroku, pod pachami, cyce... I nie mecze sie jakos super, zeby tak bylo, poza tym uzywam antyperspirantow, a to nic nie pomaga...
Boze ale mialam dzis erotyczne sny :-):-) Czekam na wrzesien i jazda :-):-):-):-):-) Mama sie smiala u gin ostatnio, ze no jak tak beda poscic to zaraz drugie bedzie, a ja 'o nieeee, nie ma takiej mozliwosci' :-)

Zuzzi, mozemy sobie podac rece! Masakra! Ja jestem po prostu wszedzie spocona... W kroku, pod pachami, cyce... I nie mecze sie jakos super, zeby tak bylo, poza tym uzywam antyperspirantow, a to nic nie pomaga...
Boze ale mialam dzis erotyczne sny :-):-) Czekam na wrzesien i jazda :-):-):-):-):-) Mama sie smiala u gin ostatnio, ze no jak tak beda poscic to zaraz drugie bedzie, a ja 'o nieeee, nie ma takiej mozliwosci' :-)
beata88
Hej:-)
Anney ja ciągle na wkladkach chodze. Ale ja myślę że u mnie to przez luteine. I od soboty cos mnie tam od czasu do czasu swedzi:-/ czyżby jakas infekcja
Ancikowa no i dobrze ze się wyjasnilo i ze tylko infekcja
Pupui ty się nam zameczysz. Nie dość że dom to jeszcze nocki w pracy..Dziewczyno odpocznij:-) a dlaczego musisz nie możesz l4 wziąć?
Borysiątko ti kiedy masz jesc jak nie teraz? Później to się odchudzac bedziemy. Ja ostatnio do mojego daj mi czekoladke a on z zatrami nie bo za dużo przytyjesz:-) ale wiesz u nas to żarty byly. A tak to na pizzy bylismy z 2 mc temu jakos mnie nie ciagnie.
A lody za mną chodzą
Werci smacznego;-)
Cinamona ty tez dzisiaj popijasz glukoze. .powodzenia;-)
Magdus bo nasze kciuki sa bezkonkurencyjne:-) ja ostatnio mialam taki sen że aż mi brzuch stwardniał z tych emocji

Powodzenia na wizytach&&&
Jak tam nasza mloda mezatka? Pewnie noc poslubna upojna

Anney ja ciągle na wkladkach chodze. Ale ja myślę że u mnie to przez luteine. I od soboty cos mnie tam od czasu do czasu swedzi:-/ czyżby jakas infekcja
Ancikowa no i dobrze ze się wyjasnilo i ze tylko infekcja
Pupui ty się nam zameczysz. Nie dość że dom to jeszcze nocki w pracy..Dziewczyno odpocznij:-) a dlaczego musisz nie możesz l4 wziąć?
Borysiątko ti kiedy masz jesc jak nie teraz? Później to się odchudzac bedziemy. Ja ostatnio do mojego daj mi czekoladke a on z zatrami nie bo za dużo przytyjesz:-) ale wiesz u nas to żarty byly. A tak to na pizzy bylismy z 2 mc temu jakos mnie nie ciagnie.
A lody za mną chodzą

Werci smacznego;-)
Cinamona ty tez dzisiaj popijasz glukoze. .powodzenia;-)
Magdus bo nasze kciuki sa bezkonkurencyjne:-) ja ostatnio mialam taki sen że aż mi brzuch stwardniał z tych emocji

Powodzenia na wizytach&&&
Jak tam nasza mloda mezatka? Pewnie noc poslubna upojna

reklama
Dzien dobry sloneczka!
Ale byl piekny weekend, co? Pogoda byla iscie wiosenna, az chce sie z domu ruszyc. Mnie wzielo na spacery, chociaz o maly wlos zaliczylabym tez zakupy wyprawkowe. Ale sie jeszcze powstrzymuje, bo w maju remont, wiec tylko niepotrzebne pakowanie by z tego bylo... Ale za to w czerwcu :-)
Zycze wszystkim dobrego dnia i samopoczucia!!! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja juz po I wszystko git.
Ale byl piekny weekend, co? Pogoda byla iscie wiosenna, az chce sie z domu ruszyc. Mnie wzielo na spacery, chociaz o maly wlos zaliczylabym tez zakupy wyprawkowe. Ale sie jeszcze powstrzymuje, bo w maju remont, wiec tylko niepotrzebne pakowanie by z tego bylo... Ale za to w czerwcu :-)
Zycze wszystkim dobrego dnia i samopoczucia!!! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja juz po I wszystko git.