reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku, biedn jesteś z tymi nogami u tak! Mnie tez wkurza gadanie-daszcrade. No jasne Ze dasz, a masz inne wyjście? Tylko przychodzi moment, ze nie chcesz być superhero, ze nie chcesz ciagle dawać rady i chcesz żeby choć na trochę ktoś sie tobą zajął, albo zrobił za ciebie podstawowe, te zwykle rzeczy dnia codziennego.
Wtedy nie chodzimy i nie burczymy.

Dobrze cię kochana rozumiem.
Każdemu należy sie przerwa.

reklama
Kochane moje, czy którąś z Was też boli sam dół brzucha? Mnie boli i ciągnie. Byłam wczoraj u pani doktor i niby wszystko ok, mam brać nospe i magnez a jak to nie pomoże to mam jeszcze raz jechać. Czuje się jak stara baba, każda zmiana pozycji sprawia ból, najgorzej jest wieczorem...

Mnie tak ciągnie i boli fioleczka. i mam wrażenie ze wybuchnie mi zaraz...

Anney współczuję tych joziowych "chorob" wiem jak Ci ciężko.

Akuku moim zdaniem itak jesteś niezła jak dajesz rade ogarnąć swoją 3 :) a ja też zapominam ze jocha jest dzieckiem i nie raz na niego niepotrzebnie się zloszcze ale ten remont, praca i mój ojciec doprowadzają mnie już do szewskie pasji...

Tymczasem musze juz w drogę uciekać. Dziś do malowania sufit i cały salon.... PŁAKAĆ MI SIĘ CHCE.

Pupui - myśl o tym, ze już coraz bliżej końca!
Fioleczka - mnie też ciagnie dół brzucha, zwłaszcza gdy leżę na prawym boku...

Jestem taaaaka gruuuba...:(

Idę zrobić zdrowe ciasteczka! bez cukru, mąki i innych takich ;)
Leon kopie jak szalony :)
MIłego dnia Ciotki!

Fiolka, tak jest. Ciągnie i szarpie, jakby ci ktoś w środku zasysal odkurzaczem. Każda zmiana pozycji, większy krok i kichnięcie ;)
Do tego biodra w środku w pośladkach, krzyż i żyły w nogach (a jeszcze niedawno sie cieszyłam ze dają radę ;) -powinnam siedzieć cicho o sie nie cieszyć haha)
Także luz fiołki, uroki ciąży ;)

Pupui, biedaku! Nie dziwie ci sie ze chce ci sie płakać. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Mnie te bolą biodra, szczególnie jak poleżę i potem wstaje pierwsze kroki sa straszne. Wczoraj powiedziałam o tym na wizycie i podobno będzie gożej :) co do dawania rady samej tutaj to u mnie jest różnie w Polsce bym pewnie tylko leżała i spacerowała tu muszę ogarnąć wiele rzeczy teraz się cieszę że nie mam starszych dzieciaków. Powtarzam sobie że muszę dać radę i daje... martwi mnie tylko że przestanę sama jeździć autkiem i wtedy zaczną się schody

reklama
Ja na szczęście mam tu też rodziców i rodzeństwo ale wiadomo każdy ma swoje życie, prace i obowiązki i widujemy się może raz w tygodniu na kawkę :) wiec i tak nie mam w sumie na kogo liczyć, tyle że moja mama wzięła sobie urlop na początek sierpnia by pomóc troszkę i zająć się synkiem jak ja będę rodzic wiec chociaż tyle :)

Do góry