reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny

Czytalam Was chyba z godzine. ciezko nadrobić :D

Co to mojego faceta to chyba jest rzadkim okazem, bo robi wiecej niz ja :D a córka na ktora czeka,to juz bedac w brzuchu nim rządzi.

Fioleczka mnie zgaga nie opuszcza...

reklama
Kochane któraś z Was (przepraszam nie pamietam która) pisała o jakimś syropie ułatwiającym wypróżnienia. Chciałabym go zakupić ale nie mogę znaleść jego nazwy... Przeszukałam już z 20 stron ale nie mogę znaleść.. Może przeoczyłam.

U mnie zgaga bywa... wtedy migdały z biedry wchodzą w ruch i chwilą moment po.

Anney faktycznie, Ty już prawie koniec. Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie!

Amor jeżeli się nie mylę to Lactulosum albo duphalac. Mnie zgaga towarzyszy dzień i noc, tez już nic nie pomaga, mam jej dość.

Anney z tej wyprawki to będę miała do wyprania pieluchy i przescieradelka, reszta wyprana i wyprasowana ;)

Fioleczka dziękuje bardzo! Zapisałam sobie... Może po porodzie mi sie przyda.. Chociaż teraz chyba tez. Jakiś tak coś sie organizm rozregulował. A Wam to pomaga??

Chyba zaraz pójdę sobie po tort truskawkowy... Na pocieszenie.

Bylam taka glodna.. zjadlam obiad a teraz mnie mdli ..az wymiotowac mi sie chce brr.

Moj Alex mial dzis bardzo silny atak astmy.. rozwazalam szpisl..na szczescie onhalator pomogl.

reklama
Do góry