Bunia nasi znajomi też starali się bardzo długo bodajże 6 czy 7 lat i teraz maluszek jest z nimi od jakiś dwóch tygodni. Nie wiem czy się leczyli itd ale baaardzo się ucieszyłam jak się dowiedziałam, a oni co ciekawe przechodzili ciążę jakby to ich piąta była. Tak samo po urodzeniu nawet zdjęcia na fb nie wrzucili ani nic. Wiadomo nie każdy musi, ale gdybym tyle czekała to chciałabym krzyczeć o tym obcym ludziom na ulicy [emoji4]
reklama
Bunia, sama zobaczysz.
Mnie chodziło dokładnie o to jak to Lunera ujęła. Dopiero jak zeszły całe emocje i to wszystko, jak już byłam z nim w domu ( bo w szpitalu tylko 24h) to do mnie dotarło, że mam dziecko, że mam synka i że ze jest już ze mna. Dopiero wtedy płkałam ze szczęścia.
Zresztą Anney też to właśnie dobrze ujęła wczoraj.
Mnie chodziło dokładnie o to jak to Lunera ujęła. Dopiero jak zeszły całe emocje i to wszystko, jak już byłam z nim w domu ( bo w szpitalu tylko 24h) to do mnie dotarło, że mam dziecko, że mam synka i że ze jest już ze mna. Dopiero wtedy płkałam ze szczęścia.
Zresztą Anney też to właśnie dobrze ujęła wczoraj.
Akuku
Fanka BB :)
Jestem
Dziś na kolacje salatk z baklazana fety auszonych pomkdorow ze sloika i bazyli.. pierwszy raz takie cus robilam..m smakowalo..mi w sumie tez choc feta jakas i nastepnym razem inna musze kupic
Mala znowu w brzuchu szaleje.
Ja jutro bede ogarniac dalej ciuchy.. dokumenty itd.. moge to ttlko robic jak m w domu.. a ze jutro ma wolne to..
Mam jesCze prasowania tyle ze ojej.. a juz mj sie dzis nie chce..znowu ;/
Dziś na kolacje salatk z baklazana fety auszonych pomkdorow ze sloika i bazyli.. pierwszy raz takie cus robilam..m smakowalo..mi w sumie tez choc feta jakas i nastepnym razem inna musze kupic
Mala znowu w brzuchu szaleje.
Ja jutro bede ogarniac dalej ciuchy.. dokumenty itd.. moge to ttlko robic jak m w domu.. a ze jutro ma wolne to..
Mam jesCze prasowania tyle ze ojej.. a juz mj sie dzis nie chce..znowu ;/
Akuku
Fanka BB :)
Pupui phi ! Ty widze glowa na karku interesy mozesz robic ! To ja moze Tobie wysle moje prasowanko i za to caly sernik hm? Jaki sobie zazyczysz buhaha 

Znowu mi w pachwinie wibruje.. mala mi cos uciska..
Dzisiaj juz chyba nie prasowac co ? Jeszcze emilka obudze
dobra wymowka ?
Znowu mi w pachwinie wibruje.. mala mi cos uciska..
Dzisiaj juz chyba nie prasowac co ? Jeszcze emilka obudze
Ja bym też za szybko nie oceniała kobiet które mówią że nic nie czuły do dzieci na początku. Miłość to decyzja a nie uczucie. Moze one się spodziewaly jakichś mega uniesień czy coś..
Zuzzi - domyślam się że Ci Twoi znajomi po prostu cała ciążę żyli w takim stresie że bali się jakiejkolwiek radości.
Zuzzi - domyślam się że Ci Twoi znajomi po prostu cała ciążę żyli w takim stresie że bali się jakiejkolwiek radości.
reklama