reklama
Dziewczyny ja się nie odzywam, bo od wczoraj mam jakąś wściekliznę. Wszystko mnie wkur... Szelest kołdry jak zasypiam, to, że m się przytula, głos teściowej jak dzwoniła... Ech... Była u mnie wczoraj przyjaciółka i marzyłam żeby już poszła tak mnie denerwowała. Nic nie robiła, była jak zawsze, a działała i na nerwy masakrycznie. Tak więc sorry, że nie odpiszę wszystkim.
Za to mam sprawę. Chyba zrobiły mi się mikro rozstępy. Zerknijcie na fotkę. Pierwsza przedstawia napiętą skórę, druga trochę zbieram ręką.

Za to mam sprawę. Chyba zrobiły mi się mikro rozstępy. Zerknijcie na fotkę. Pierwsza przedstawia napiętą skórę, druga trochę zbieram ręką.

Załączniki
anney
Fanka BB :)
Magdusia [emoji173]️ co wy z tymi złymi mamami!!
Jesteście kochanymi mamami!ja tez nieraz miałam ochotę moich wywiesić na linkę za oknem na sprzedaż [emoji16][emoji16] i wypalić paczkę papierosów.
No kaDa z nas przez to przechodzi.
Głowy do góry. Jesteście najlepsze!!'
Jesteście kochanymi mamami!ja tez nieraz miałam ochotę moich wywiesić na linkę za oknem na sprzedaż [emoji16][emoji16] i wypalić paczkę papierosów.
No kaDa z nas przez to przechodzi.
Głowy do góry. Jesteście najlepsze!!'
reklama
zuzzi, ja też zła jak osa. Wkurza mnie dosłownie wszystko. A najbardziej A sieostra ktora po 100000 razy sie pyta kiedy bede rodzic i że chce ze mna na porodowke jechać , ja jej mowie, że na pewno nie, niech zapomni a ona dalej pier...niczy "a zobaczymy, zmienisz zdanie", a ja jej, że na pewni nie zmienie bo już wole jechać sama... Jezuuu.... ale mnie denerwuje!!!!!!!