reklama
sann91
Fanka BB :)
Zuza gratulacje :-*
Gratulacje zuzak!
u nas z myciem wieczornym rożnie
czasami płacze gdy jest niedojedzony. Najgorzej jak go wyciągamy z wanienki. Wtedy płacze jak poparzony... Pewnie mu troszkę zimno.
Czym smarujecie po kąpieli? Ja robię masaż z oliwki mustella... Która z was stosuje kokos do smarowania? Który najlepszy?? I mam jeszcze jedno pytanie; smarujecie pupę po każdej zmianie pieluchy? Ja czasem zapominam.
Ooo bym zapomniała... Dajecie witaminy??
u nas z myciem wieczornym rożnie
Czym smarujecie po kąpieli? Ja robię masaż z oliwki mustella... Która z was stosuje kokos do smarowania? Który najlepszy?? I mam jeszcze jedno pytanie; smarujecie pupę po każdej zmianie pieluchy? Ja czasem zapominam.
Ooo bym zapomniała... Dajecie witaminy??
loveboiled
Fanka BB :)
Mój misio tez dzisiaj w dzień nic nie chciał spać..nawet odkurzacz nie pomógł.. Wykapalam go ale to też nic nie pomogło.. Dopiero teraz usnąl.. Ciekawe na jak długo he,he
Ja dzisiaj niczym nie smarowalam po kąpieli a tak to czasem zwykłą oliwka.
Pupy juz nie pamiętam kiedy ostatni raz smarowalam..
Ja dzisiaj niczym nie smarowalam po kąpieli a tak to czasem zwykłą oliwka.
Pupy juz nie pamiętam kiedy ostatni raz smarowalam..
reklama
Zuza,
Gratulacje!
Amor,
Znowu zapomnialam o witaminach!
Ja teraz smaruje mascia wit-cholesterolowa na zamowienie, az sie skonczy to luszczenie. Kokosem wczesniej smarowalam i bede tez po. U nas nie da rady bez smarowania pupy, robia sie odparzenia i krostki.
Przykro mi z powodu tych, ktorym maluchy nie spia... To musi byc ciezka sprawa. Moj pierwszy tak mial, moze taka uroda pierworodnych maluchow? Albo mamy sie mniej denerwuja przy kolejnych, wiec maluchy spokojniejsze?
Gratulacje!
Amor,
Znowu zapomnialam o witaminach!
Ja teraz smaruje mascia wit-cholesterolowa na zamowienie, az sie skonczy to luszczenie. Kokosem wczesniej smarowalam i bede tez po. U nas nie da rady bez smarowania pupy, robia sie odparzenia i krostki.
Przykro mi z powodu tych, ktorym maluchy nie spia... To musi byc ciezka sprawa. Moj pierwszy tak mial, moze taka uroda pierworodnych maluchow? Albo mamy sie mniej denerwuja przy kolejnych, wiec maluchy spokojniejsze?