reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Odwolali mi jutro wizyte ale juz przestaje plamic. Na szczescie mam w domu duphaston wiec biore. Cycki mnie bola wiec to chyba dobry znak ;).Niestety 05.12 dowiem sie co i jak z moja fasolka. 3-majcie kciuki
Cycki to tez mnie tak bola ze masakra. Dotknąć się ich nie da. Ja poki co nie mam wizyty zaplanowanej. Poczekam na wynik testu

Cześć Dziewczyny:)
Beta z wczoraj 296.3 ♡♡♡
Pokazuje przyrost 189% od czwartku. Wrzuciłam dane do kalkulatora internetowego.
Byłam dzisiaj na wizycie i w "srodku" jest ciazowo i nawet widać "plameczke" chociaż to trochę takie widzenie na siłę. Z racji 2 poronien dostałam luteine i clexane. Byłam na to przygotowana, ale kłucie samej siebie włącza mi z lekka tchórza:p
Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Mi termin z om wychodzi na 4 sierpnia :)

Beta z wczoraj 296.3 ♡♡♡
Pokazuje przyrost 189% od czwartku. Wrzuciłam dane do kalkulatora internetowego.
Byłam dzisiaj na wizycie i w "srodku" jest ciazowo i nawet widać "plameczke" chociaż to trochę takie widzenie na siłę. Z racji 2 poronien dostałam luteine i clexane. Byłam na to przygotowana, ale kłucie samej siebie włącza mi z lekka tchórza:p
Trzymam kciuki, ja wizyta jutro, jestem po poronieniu w kwietniu i też się boję, wyszła mi nadczynność tarczycy od tygodnia jestem na lekach

reklama
Beta z wczoraj 296.3 ♡♡♡
Super!!!

Do góry