reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Ja po kolacji w łóżku piję herbatę gorzka bo coś mnie dziś męczyły mdłości wieczorem nie wiem czy nie przez to, że jem tak rzadko ostatnio na nic czasu nie mam nawet zjeść [emoji14] muszę się wziąć za siebie! Zrobiłam zastrzyk dopiero 14 za mną, a już powoli zaczyna brakować miejsca szczególnie jak siniaki wychodząNo w koncu po kapieli, wlosy umyte, dziec spi, a ja moze wytrwam do powrotu chlopa po 23, choc watpie a Wy co robicie?
Kattrina
Ja leżę już w łóżku. Jutro niestety na 6 do pracy.. Ale pociesza mnie świąteczne wolne. Dziś intensywny dzień za mną, od 7 w pracy, u Laury w przedszkolu Jasełka, po południu koncert kolęd i pastoralek w szkole, w którym brałam udział śpiewając.. [emoji39] Jutro rano powtórka dla wszystkich uczniów i nauczycieli. Ehh przynajmniej zapominam o mdłościach.No w koncu po kapieli, wlosy umyte, dziec spi, a ja moze wytrwam do powrotu chlopa po 23, choc watpie a Wy co robicie?
Ja w ciazy z synkiem pracowalam do 7 miesiaca i nie mialam czasu na nude jak teraz, choc trudna nazwac nuda opieke nad dwulatkiem, ktory wlazi WSZEDZIEJa po kolacji w łóżku piję herbatę gorzka bo coś mnie dziś męczyły mdłości wieczorem nie wiem czy nie przez to, że jem tak rzadko ostatnio na nic czasu nie mam nawet zjeść [emoji14] muszę się wziąć za siebie! Zrobiłam zastrzyk dopiero 14 za mną, a już powoli zaczyna brakować miejsca szczególnie jak siniaki wychodząa jutro znowu coś ogarnąć w domu i tak w kółko dobrze,że urlop mam
![]()

U mnie popoludnie bez mdlosci, za to teraz wrocilyJa leżę już w łóżku. Jutro niestety na 6 do pracy.. Ale pociesza mnie świąteczne wolne. Dziś intensywny dzień za mną, od 7 w pracy, u Laury w przedszkolu Jasełka, po południu koncert kolęd i pastoralek w szkole, w którym brałam udział śpiewając.. [emoji39] Jutro rano powtórka dla wszystkich uczniów i nauczycieli. Ehh przynajmniej zapominam o mdłościach.
paulina1994
HeparyneJa w ciazy z synkiem pracowalam do 7 miesiaca i nie mialam czasu na nude jak teraz, choc trudna nazwac nuda opieke nad dwulatkiem, ktory wlazi WSZEDZIEjakie zastrzyki bierzesz, na co?
Justynas04
Zaciekawiona BB
Według Om to wesoła historia, bo ostatnia miesiączkę miałam 15.08.2018, więc z niej mi nic nie wyliczy, także u mnie ciąża jest jedynie po tym co widzę na ekranie, więc się nie martw zawczasuA według OM masz inaczej ?Ja się mega bardzo boje czy zarodek się pojawi czy serduszko będzie tragedia jaki stres mi towarzyszy
ciąża młodsza u mnie aż o tydzień
nie wiem skąd ta różnica eh oby z tego pęcherzyka pojawił się dzieć z serduszkiem jak u ciebie
![]()
Ty to umiesz pocieszyć [emoji8][emoji8][emoji8]Oczywiście, że będą bo nosisz w sobie cud, nie będziesz mieć wyrzutów, że za dużo zjadłaś, i nie będziesz się źle czuła z przejedzenia tylko dla wyższej sprawy. Same plusy..![]()
reklama
Samo południe Wielkopolski. KaliszW ktorym kierunku?