reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Paulina, nie ma co panikowac bo to ci nie pomoże. Za 3 h bedziesz u lekarza i wszytsko bedzie dobrze. Najwazniejsse, ze nie plamisz zywa krwia jak pisaly juz wyzej dziewczyny. Takie plamienia w ciazy sa moze nie na porzadku dziennym, ale czesto spotykane, a powodow moze byc duzo. Njekoniecznie, ze cos zlegoz dzieckiem.

Gkowa do gory. Czekamy na wiesci po lekarzu :)

reklama
Też jestem za prywatnym [emoji4]. My w 2011 z listopadówkami tak się zżyłyśmy, że do tej pory mamy kontakt ( teraz przeniosłyśmy się na fb) nawet byłyśmy na 3 zlotach. Spotkałyśmy się wszystkie na wypad 3 dniowy z dzieciaczkami i mężemi/ partnerami. I to mamy z calej polski z ze świata [emoji6]. Takie forum to super sprawa [emoji6]
Ja bym Poczekała, bo mogą dołączyć nowe dziewczyny; ) ale tak czy siak pomysł fajny bo na grudniowkach tez mamy zamknięty i stale grono. Dużo dziewczyn się niestety wykruszylo z czasem

Paulina na pewno wszystko będzie dobrze, musi ! :)

a mnie coś choroba rozkłada ;/ jak szłam spać to zaczęłam mieć katar i kaszleć, dziś spałam chyba do 12 było mi zimno, ciężko eh ;/ myślałam że jestem twarda, a to jednak niestety, załapałam od kogoś choróbsko :(

reklama
Do góry