reklama
O jeju!
To juz sierpniówki są? Ale ten czas szybko leci! 
Zdrowych, nudnych ciążowych miesięcy, bez zmartwień, bez szpitali, bez ogólnych problemów ciążowych, szczęśliwych rozwiązań życzy marcóweczka `14!
Dużo zdrowia i powodzenia dziewczyny!
To juz sierpniówki są? Ale ten czas szybko leci! 
Zdrowych, nudnych ciążowych miesięcy, bez zmartwień, bez szpitali, bez ogólnych problemów ciążowych, szczęśliwych rozwiązań życzy marcóweczka `14!
Dużo zdrowia i powodzenia dziewczyny!
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
basia, ja też sierpniowa mama, ale 2012 i może 2014.
jeny79
Fanka BB :)
Witajcie:-) ja test zrobiłam w sobotę w nocy i wyszły II... w 31dc pojechałam na betę i wyszła ponad 11tys !!! czy to możliwe ?? jutro mam wizytę, termin z ostatniej miesiączki wychodzi na 2 sierpnia.. wszystko byłoby super gdyby nie fakt ze ponad 5 miesiecy temu urodziłam córeczkę ! jestem w szoku !! cieszę sie ale i boję czy mój organizm podoła, zwłaszcza ze miałam cc ! jestem pełna obaw...
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę Wam cudownej nudnej ciąży:-)
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę Wam cudownej nudnej ciąży:-)
reklama
Hejka :-)
Ojoj.. praca mnie wykańcza :-( mam nadzieję, że w poniedziałek jest jakaś szansa na L4
zaraz zabieram się do łóżka..
KORECZEK BASIA dzięki :-)
MALUŚ chętnie przyjmiemy Cię do naszego grona
JENY gratuluję i witaj :-)
BASIK powiem Ci, że ostatnio nie wyrabiam.. ciągle chce mi się spać a praca przy komputerze 9-10h jest dla mnie tragiczna
Buziaki
Ojoj.. praca mnie wykańcza :-( mam nadzieję, że w poniedziałek jest jakaś szansa na L4
zaraz zabieram się do łóżka..KORECZEK BASIA dzięki :-)
MALUŚ chętnie przyjmiemy Cię do naszego grona

JENY gratuluję i witaj :-)
BASIK powiem Ci, że ostatnio nie wyrabiam.. ciągle chce mi się spać a praca przy komputerze 9-10h jest dla mnie tragiczna

Buziaki