reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Spokojnie właśnie mam okres, dlatego mnie nosi. Nie no ja nie raz tak mam. Chodzę koło tych półek ze słodyczami i myślę to nie, to nie, to nie... No ale kurde zjadłoby się coś.

reklama
O jak miło się czyta wasze posty, przynajmniej wiem, że nie jestem sama. W ciąży była mowa, że będziemy się wzajemnie motywować żeby kg zbijać a tu wręcz przeciwnie:)

Wkurza mnie fakt że na wadze już prawie powrót do masy z przed ciazy zostało 2-3kg A brzuch nadal wysadzony. Miałam się zmobilizować z chodakowskA ale ograniczam się do spacerów z mala. Wieczorami padam na twarz. A w dzień... same wiecie...

maldob u mnie to samo zostalo 2-3kg ale cialo nie to samo rozlazle strasznie, pewnie troche pocwiczyc i by bylo ok ale zawsze jakies ale smiac mi sie chce ze taka hop do przodu bylam z ta dieta i cwiczeniami, zycie weryfikuje

Widzę ze dziś dzień lasucha :-). Ja tez poszalalam bo upieklam muffinki i ciasto z jablkami. No i pewnie do jutra nie będzie jak będę tak kolo tego krążyć:-).
Co do ćwiczeń to ja chyba na emeryturze dopiero będę mieć czas. Tylko sił juz nie ;-(. Też mam tak na plusie 3 kg. Super byłoby gdybym schudła więcej. Ale bez słodyczy to ja żyć nie umiem

U mnie najpierw było od poniedziałku, a później po Nowym Roku. Też długo nie wychodziło.

Az w końcu zostałam zmobilizowana przez swój strój kąpielowy. Włożyłam, spojrzałam w lustro i pomyślałam "weź się ogarnij kobieto, Twoj brzuch to jakiś luźny flak, tak samo wyglądało koło w Twoim rowerze jak Ci dętka poszła. O tyłku nie wspomnę, nawet odwracać się nie musisz, bo z przodu go widać" [emoji51]

No i w końcu zaczęłam Mel B na brzuch i pośladki. Intensywnie od kilku dni. A teraz mam przerwę, bo nie dam rady się ruszać [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nic mi nie mówcie o stroju kapieliwym. My mamy zarezerwowane już wakacje nad morzem na lipca. Uwaga w niektórych kwaterach nie ma mu miejsc! Ale nie o tym.... w sierpniu wracam do pracy a mój strój 'roboczy' to właśnie strój kąpielowy może nie bikni ale zawsze....ehhh. help me!!! :D

Do góry