reklama
animka90
Fanka BB :)
Hania no właśnie mi też ze wszystkich źródeł wyszło że marchewka gotowana (a może ugotowana w parowarze jest jakaś inna?) to zło ale stwierdziłam, że zjem normalnie a jak będzie wysoki to ją wykluczę ;P
A no i jeszcze przed obiadem wciągnęłam garść orzechów
Czyli u Ciebie po obiedzie ok - to dobrze ale mam nadzieję, że opuścisz ten wątek i będziesz wpadać tylko gościnnie bez cukrzycy ;P
A no i jeszcze przed obiadem wciągnęłam garść orzechów
Czyli u Ciebie po obiedzie ok - to dobrze ale mam nadzieję, że opuścisz ten wątek i będziesz wpadać tylko gościnnie bez cukrzycy ;P
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy ugotowana w parowarze to inna
Ale była bez sosu żadnego, więc może i tak. Mi od czasu do czasu nie szkodziła a surowa nie robiła kompeltnie nic z cukrem
Animka lanie za te orzechy nosz Ty niedobra
Kochana lepiej nie sprawdzać jaki byłby bez insuliny ten mój cukier
Bo byśmy mogły z podziwu nie wyjść
Ale była bez sosu żadnego, więc może i tak. Mi od czasu do czasu nie szkodziła a surowa nie robiła kompeltnie nic z cukrem
Animka lanie za te orzechy nosz Ty niedobra
Kochana lepiej nie sprawdzać jaki byłby bez insuliny ten mój cukier
Bo byśmy mogły z podziwu nie wyjść
Ostatnia edycja:
animka90
Mam nadzieję, ze ta ugotowana w garnku też będzie ok - bo na prąd nie zarobię ;P
Oj no tak mnie wołały, ze musiałam chociaż garstkę
Ale ogólnie na chwile obecną jestem pełna optymizmu właściwie do tej pory jadałam powiedzmy, że w miarę normalnie i jest spoko. Mam tylko nadzieję, że problem nie będzie się pogłębiał ;P
A powiedz mi z insuliną to jadłaś normalny obiad? Czy typowo dietowy?
Oj no tak mnie wołały, ze musiałam chociaż garstkę
Ale ogólnie na chwile obecną jestem pełna optymizmu właściwie do tej pory jadałam powiedzmy, że w miarę normalnie i jest spoko. Mam tylko nadzieję, że problem nie będzie się pogłębiał ;P
A powiedz mi z insuliną to jadłaś normalny obiad? Czy typowo dietowy?
animka90
No to dobrze, że jest forum ;P bo dzięki temu normalne obiadki są i cukier w normie ;P
Gdyby nie forum to wczoraj bym zwariowała chyba...a tak człowiek się dowiedział właściwie wszystkiego i głowa spokojna
Najbardziej mnie tylko te mleczne produkty przerażają, wszędzie widnieje jakiś jogurt albo mleko...a ja nie przepadam za "białym" jedzeniem
Gdyby nie forum to wczoraj bym zwariowała chyba...a tak człowiek się dowiedział właściwie wszystkiego i głowa spokojna
Najbardziej mnie tylko te mleczne produkty przerażają, wszędzie widnieje jakiś jogurt albo mleko...a ja nie przepadam za "białym" jedzeniem
animka90
O śniadaniu to pamiętam
A jeszcze takie jedno pytanie mam - wiesz może jak to jest jak np teraz zjem coś słodkiego weźmy na to batonika a następny posiłek mam za godzinę to jak to teraz? Cukier po kolacji powinien skoczyć? Czy może powinnam zobaczyć godzinę po batoniku?
Pytam bo jakoś nie wierzę, że dam radę wytrzymać 11 tygodni bez słodyczy
A jeszcze takie jedno pytanie mam - wiesz może jak to jest jak np teraz zjem coś słodkiego weźmy na to batonika a następny posiłek mam za godzinę to jak to teraz? Cukier po kolacji powinien skoczyć? Czy może powinnam zobaczyć godzinę po batoniku?
Pytam bo jakoś nie wierzę, że dam radę wytrzymać 11 tygodni bez słodyczy
reklama
animka90
No właśnie mi też wyszło, że godzinę po - tak na chłopski rozum
Hahah z jednej strony insulina to przydatna rzecz
Po kolacji wyszło mi 124 więc za wysoko - czyli teraz metodą prób i błędów eliminować produkty?
Hahah z jednej strony insulina to przydatna rzecz
Po kolacji wyszło mi 124 więc za wysoko - czyli teraz metodą prób i błędów eliminować produkty?
Ostatnia edycja: