reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Słomiane wdowy

kari - posolic, pokroic, w mące wytarzac i sru na patelnie ;-) do tego frytki, suróweczka i fajny obiadek a dla mlodego ugotowac z marchewka i ryzem, wybełtac i podac
SMACZNEGO

reklama
Ja dzis robilam zapiekanke-ziemniaki,grzyby, kielbasa. I napieklam buleczek z serem i ze sliwka:)

Miloszek w poniedz i wtorek taka szajbe mial ze szok- on tak teskni zawsze po weekendzie za tatusiem ze jak tylko slyszy jakis dzwiek w domu to patrzy na drzwi i krzyczy TATA, TATA a ja mowie taty nie ma, to on- Brum- wie ze pojechal

Cześć Beniaczek - ale ze mnie gapa.. zapomniałam Cię przywitać ;)

Jeszcze 33 dni i zobaczymy się w końcu z mężem..
Wybrałam się dziś w poszukiwanie prezentów i kupiłam tylko papier do pakowania.. Nie mogę się zdecydować co komu kupic.. :/

Dziewczyny my ostatnio co wieczór na skypie siedzimy.. I co wieczór zapypiam z mężem tzn ze słuchawkami na uszach... i to mnie ratuje... strasznie mi smutno wieczorami a tak to pogawędzimy, posłuchamy się i jest troszkę lepiej..

Miłego dnia!

WITAM KOCHANE! mi dzis rece odpadaja, maly nie dal sie odlozyc przez te zeby swoje a ja musialam 2 obiady zrobic.... zupe i duszone mieso malemu i nam placki ziemniaczane z bitkami i sosem. wszystko jedna reka, nawet jakos ziemniaki obralam z malym na rekach, objelam go tak teby miec 2 rece w miare sprawne. koszmarnie mnie to wymeczylo. ale za to pogoda pieeeekna i poszlismy na spacer na cala godzinke. To byl szal bo nie znam okolicy i boje sie wypuszczac wiec stopniowo zwiedzalam uliczki obok naszej i tak zeszlo.

Co do prezentow, dla meza kupilam miesiac temu ale mnie kusi zeby dac mu juz teraz. Jak nie wytrzymam to trudno, dostanie wczesniej i na swieta dostanie buziaka. A malemu to co bym nie kupila to bedzie ok :) Ostatnio sie zrobil taki kumaty ze mi sie buzia cieszy caly czas. Mowi nawet mama i baba :) ale nie kojarzy tych slow raczej z ososbami choc reki za to nie dam.

moj tez ryczy- ale bez przesady- nie obieram ziemniakow i go nie trzymam.
dzis znowu dostał histerii wiec poszedl do łozeczka- oczywiscie 2 misie, koc i poduszka wyladowały na podłodze....:baffled::baffled::baffled:
trudno- chyba ja tu rzadze a nie mlody.....:-p

wlasnie Beatko ja tak mam w domu, ze go poloze z zabawkami i nie rusze bo widze kiedy cos sie dzieje a kiedy histeryzuje. Ale tu jest wlascicielka domu (mieszkamy w domu gdzie pokoje sa wynajmowane a na dole mieszkaja wlasciciele) i ona tak na mnie krzywo patrzy jak go nie biore albo mam wrazenie ze jego placz przeszkadza innym. BEZNADZIEJA nie potrafie sobie tu poradzic ze wszystkim, w domu mam wypracowany caly harmonogram, wszystko wiem co robic a tu? Nie mam pojecia jak sobie z tym pogodzic.

Tak apropos, wlasnie sie daje we znaki rozlaka miedzy mna a mezem, strasznie sie klucimy od 2 dni o byle co, nie czujemy potrzeby przytulania ani nawet wspolnego zasypiania. W dodatku wciaz sie irytujemy... Jak on mnie wkurza swoimi dziecinnymi zachowaniami to az szok! Sama nie wiem, troche mnie to martwi...

Hejka!
Crazy my z m przez telefon gadamy ale nawet wspolnie pomilczec przez telefon jest milo bo wiem ze on jest...oczywiscie rozmowy miedzy soba mamy za darmo!
Beata pewno niech dziecie wie kto tu rzadzi ;-)
Kari mysle ze dla malego sama zmiana miejsca to szok i dlatego taki marudny

Pozdrawiam!

hej laseczki
nie mialam jakos duzo czasu dzisiaj, robilam tort prosiaczkowy i ciasto
jutro tez mam do zrobienia tort samochod

a to moj dzisiejszy

reklama
Do góry