Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- siedzi mi na kolanach i podgryza reke tymi malymi siekaczami 
a moje dziecie zamiast brac przyklad z reszty bb-owych bobasow - lobuzuje na calego, przetrzymalam go od 16 bez spania, wykapalam o 19, zasnal po karmieniu ok. 20, myslalam ze bede miec wieczor dla siebie i czas na czytanie ksiazek na studia, a tymczasem, obudzil sie skubaniec po 2 godzinach, rozbestwil i za nic nie chce isc spac- siedzi mi na kolanach i podgryza reke tymi malymi siekaczami
![]()

nie wiem). Zasnął o 19.30 zaraz po przyłożeniu głowy do poduszki. O 2.00 jak wstawałam do łazienki to spał do góry nogami ale przykryty, więc nie ruszałam. 2:30 się obudził i pół godziny demolował łóżeczko a potem w płacz - wydaje mi się, że zmarzł, bo się rozkopał i był jak sopelek. Wzięłam go do siebie, dałam cyca i spał do 6:30, a potem do 7:30, bo mąż wrócił z pracy i nas obudził.
Brzuch miał jak mały budda 
oj wydaje mi się że moze być kłopot i płaczU nas noce super ale mały śpi z nami, od stycznia pomału z tym skończę jak się uda
.