Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
[/quote]

U nas synuś tez ostatnio bardzo często zasypia na brzuszku. Nie masz się co martwić, w tym wieku nie powinien już sie przydusić.Piotrek od kilku dni zasypia na brzuchu i nie wiem czy go przekręcać czy nieTrochę się denerwuję, żeby się nie przydusił ale jak się sam tak układa to może wie co robi?! Co myślicie?
Gosiu ja nie przekręcam ;-)Mój od zawsze uwielbia spac na brzuszku, własciwie od urodzenia. Poczatkowo pozwalałam mu tak spać tylko w dizeń pod moją kontrolą, w nocy spał na pleckach. Później gdy już umiał się sam przekręcać to nie było mowy o moim układaniu do snu bo i tak układał sie jak chciał. Poczatkowo obserwowałam jak mu idzie kontrolowanie główki itd, i normalnie przekładał sobie z jednej strony na drugą (z policzka na policzek) bez jakichkolwiek problemów, a teraz to juz w ogóle ma takie pozycje że hejPiotrek od kilku dni zasypia na brzuchu i nie wiem czy go przekręcać czy nieTrochę się denerwuję, żeby się nie przydusił ale jak się sam tak układa to może wie co robi?! Co myślicie?