Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie, nie martw się, jest bezpieczna w ciąży. Nawet konizacje robią czy jakoś tak jeśli trzeba.Ja też już odchodzę od zmysłów przed tą kolposkopia ale tak sobie myślę że przecież lekarze nie zrobią nic co zagraża dziecku
O matko tak bardzo mi przykroMoje serduszko przestało bićmusiało być to wczoraj, dziś wiek 7+0 i żółtkowy prawie 11mm, w końcu jakiś lekarz miał jaja aby go zmierzyć. Od wczoraj pobolewa brzuch
![]()
Zbadaj koniecznie ! Trzeba wiedzieć co się dzieje ja bardzo żałuję że tego nie zrobiłam. Trzymaj się na pewno potrwa , jeśli będą proponować tabletki bierz , to zawsze mniejsze ryzyko niż łyżeczkowanie. Aczkolwiek ja miałam je dwa razy na szczęście bez komplikacji. Ale ginekolog moja mówiła że jak się uda to lepiej bez. Jak będziesz chciała o coś spytać czy pogadać pisz tutaj czy prywatnie. Służę pomocą wiem co czujesz i rozumiem emocje . Ściskam i tulęW końcu lekarz który się wypowiedział odnośnie tego żółtka, że to nie wróży dobrze i zwiastuje wadydo poprzedniego już nie wrócę
powinien sam powiedzieć że dobrze to nie wróży, rozumiem wyrokować nie mógł jeszcze, ale dać do zrozumienia, a nie człowiek po internetach się musi dowiadywać
fasolinkę zbadam pod kątem wad genetycznych ,jeśli się uda "złapać"
![]()
Dziękuję ❤Zbadaj koniecznie ! Trzeba wiedzieć co się dzieje ja bardzo żałuję że tego nie zrobiłam. Trzymaj się na pewno potrwa , jeśli będą proponować tabletki bierz , to zawsze mniejsze ryzyko niż łyżeczkowanie. Aczkolwiek ja miałam je dwa razy na szczęście bez komplikacji. Ale ginekolog moja mówiła że jak się uda to lepiej bez. Jak będziesz chciała o coś spytać czy pogadać pisz tutaj czy prywatnie. Służę pomocą wiem co czujesz i rozumiem emocje . Ściskam i tulę