Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ivka, ale nie każdy czytał innej książki, ja np. Języka niemowląt nie czytałam...

To książka pt "Każde dziecko może nauczyc się spać"
Czytalismy ją z "przerażeniem" w sobotę w nocy i coraz bardziej otwierały nam się oczy. Na każdej stronie było napisane coś o Karoli :-) I od wczoraj trwa w naszym domu nauka "SPANIA": zasypiania... Uczymy sie i my i Karola.
Uzależniłam dziecko od siebie, od Rafała ehhh.
Stało się to dla nas bardzo uciążliwe, bo Karola zasypiała po np. dwóch godzinach kołysania, a jej sen trwał np. 20 minut...
Wyczytaliśmy w tej książce odpowiedz dlaczeo sen jest taki krótki, płytki itp i odpowiedz nas przekonała. Trzeba naszemu dziecku pozwolić zasypiać samej. Wtedy śpi dłużej, głębiej i chyba lepiej.
Dziś w nocy tylko Rafał do niej wstawał, nie dostała przez całą noć mleczka i... przeżyła. Tylko ja rano myslałam, że peknę...
Ale jestem dumna z córki i z nas. Pierwsza noc, którą udało mi się jako-tako przeżyć...![]()
Powodzenia wszystkim mamom, ktore zmagaja sie ze swoimi maluszkami w kwestii snu :-)