Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maga nadejda nadejdą. Ale swoja drogą to mega duzo tych pobudek. U mnie max 3 pobudki. Kiedys bylo czesciej... A karmisz ją piersią?? Bratowa męza miala jak Ty z Jagódką. ona kamiła piersią i jej syn się budzil wlsnie po to zeby jesc. Przeszla na butle i bylo ok. NO ale nie wiem jak Ty karmisz
a u nas sama niewiem..
juz od trzech nocy Maks po kilka razy budzi się z płaczem:-(
z zasnieciem w dzień też problem
niewiem, czy to zęby? przy tym jednym który wykoczył jakiś miesiąc temu nic takiego nie bylo..
Maga dzis poznalam co to 10 pobudek. Tyle dokladnie naliczylam. Ale ja znam powod okropne katarzysko. Mam nadzieje ze tylko na nim sie skonczy. Kupilismy kropelki dla dzieciaczkow powyzej 3 miesiaca i sa naprawde super. Pomagaja. I dlatego teraz przespal 2h i ja razem z nim.
ja tez juz sie nie moge doczekac przespanej calej nocy....... u nas takze strasznie duzo pobudek w nocy oraz wiercenia sie. a nadodatek Zuzia nie chce spac w swoim lozeczku
Milla i inne studiujące dziewczyny współczuję Wam z tą szkołą i nauką - ja już bym chyba nie dała rady - i niektóre jeszcze pracują. Cieszę się, że już mam studia za sobą i wolne weekendy
no cóż, najlepszym sposobem na spanie dla Gigi są ...centra handlowe :-) :-) wczoraj poszłyśmy po zaległe prezenty mikołajowe do galerii krakowskiej. dla mnie porażka, nie znoszę takich miejsc, przy wyjściu się okazało że Giga wyrzuciła czapkę z wózka, więc musiałam wrócić, kupić i założyć jej bez prania ..byłam wściekła...mała usnęła w drodze powrotnej, w nocy obudziła się raz!!!! i spała do 9.30. niestety ja nie mogłam pospać bo o 6-ej do pracy
chyba się przełamię i będę chodzić częściej na zakupy ;-)