reklama

Sposoby na zasypianie

kupiłam osttanio w promocji na "próbę" pieluszki z Lidla - za paczkę 50sztuk zapłaciłam 23zł i okazały się superowe!maja wskaxnik wilgotności - jak są przesikane, to paseczek pod pieluszka robi się niebieski :szok:

To jakiś nowy model? Kiedyś kupiłam w Lidlu, ale po nocy były mega przesikane. A jak się nazywają te, o których mówisz Osinko??

reklama
Oj ja od kilku dni musze usypiac Karola, w nocy budzi sie czesciej, jest jakis taki inny. Dzis bylam z nim u lekarza, okazalo sie ze ma wirusa, moze to przez niego. Dzis tez troche poplakal, ja jestem wykonczona i na dodatek glowa mi dzis peka!

Filipka uśpiłam o 16:30, myślałam, że maksymalnie na godzinną drzemkę.... śpi cały czas... :D Ciekawe czy już na dobre do rana? Już kiedyś tak zrobić, że spał od 17:10 do chyba 7:45 :D

Catherinka niezły śpioszek z Filipka. Przynajmniej mama odpoczywa.

U nas w ciągu dnia przeważnie krótkie drzemki niż spanie. Czasami się złoszczę, jak maluszek budzi mnie rano, a później po ok. 2 godzinach trze oczka i usypia w łóżeczku. Czyli dosypia, a ja chodzę niewyspana.

No to już nie muszę gdybać, bo wiem - Filip obudził się dopiero jak ja szykowałam się do pracy czyli o 5:30 :) Ciekawe czy gdybym nie wstawała to czy spałby :) A jaki był głodny..............

Catherinka, te pieluszki Lidlowe kosztują 29,90zł bez promocji, w promocji kosztowały 23zł, są w niebieskim opakowaniu, z nr 4.

Moja Agata poszła spać po 19, budziła się z płaczem do 1:30, potem padłam, wzięłam ją do nas, spała, ale do rana łkała przez sen.:-(

Iga chyba drugi raz od urodzenia dzisiaj w nocy się rozpłakała :-( tak że nie mogłam jej uspokoić..pewnie jej się coś przyśniło bo płakała tak...tak tragicznie że o mało się sama ja nie popłakałam..no i znów nici ze spania w łóżeczku.ale co tam. w sumie to uwielbiam z nią spać choć wiem że to błąd :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry