reklama

Sposoby na zasypianie

Ja nie przewijam w nocy już od bardzo dawna. Na noc u nas świetnie się sprawdziły pieluchy albertowe - mają mega duży i mega chłonny wkład - żadna inna pieluszka nie wytrzymała nocnej produkcji Szymona tak dobrze, jak wkłaśnie te albertowe :-)

reklama
kupiłam osttanio w promocji na "próbę" pieluszki z Lidla - za paczkę 50sztuk zapłaciłam 23zł i okazały się superowe!maja wskaxnik wilgotności - jak są przesikane, to paseczek pod pieluszka robi się niebieski :szok:

Ja też kiedyś używałam tych lidlowych pieluszek -rzeczywiście fajne, ale potem odkryłam wrocławskie z firmy med com - co prawda paseczka nie mają, ale 68szt kosztuje 32,99zł i są naprawdę fajne.

JA naiwnie myślałam że pieluchy produkują ze cztery firmy :-) u nas ciągle happy w użytku. raz mi kolega przyniósł dwie na próbę z biedronki. I porażka. obydwie się rozkleiły jak Giga zaczęła brykać...

Muszę się pochwalić...Mała już prawie przesypia noce:tak: :tak: :tak: . Udało mi się przetrwać 1,5h nocnego płaczu o pierś i następnej nocy godzinne zabawy i Patrycja dziś w nocy spała od 20 do 5:30 (pobudka na jedzenie) i dalej kimanko do 6:45. Sama się sobie dziwię jak przetrwałam tę pierwszą płaczliwą noc ale udało się i mogę powiedzieć, że dziś "obudziłam" się wyspana.:-)

reklama
u nas dzisiaj porażka.. półtoreej godziny usypiała w łóżeczku. w końcu tak się rozpłakała że musiałam ją uśpić przy cycu :( mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry