reklama

Sposoby na zasypianie

Fionka, zdjęcie koniecznie!!!! To musi być przesłodkie... :) Ja też próbowałam Filipa do zasypiania z misiem przekonać, pomyślałam, że może będzie wolała się do milutkiego misia przytulić niż do tetry, ale nie dał się jak na razie :) Pieluszka górą! :)

reklama
oczywiście umieszczę zdjęcie jak mój mąż sierota odnajdzie kabelek do przerzucania zdjęć ::), gdzieś się bidulkowi schował i złośliwiec nie chce wyjść ;D

Ja usypiam Wiktorie po kapieli kolo 20:00, bujam w bujaczku albo w wózeczku, spiewam zazwyczaj po 3 piosence zasypia. aaa i zapomnialbym dodac ze tylko usypia ze smoczkiem w buzi, rzadko kiedy udaje mi sie bez smoczka ja ululac:( Pozdrawiam Kasia

Muszę pochwalić Patrycję. Mała zasnęła wczoraj ok.20 i o 4 się obudziła, zjadła i do 5 myszkowała a potem pobudka na jedzonko o 7 i dalej spanko do 9:20. Oczywiście jak ja się obudziłam to Pati też... ;D

ja miałam dzisiaj jakąś mega koszmarną noc, Maciulo budził się co 1,5 godziny, był marudny, a od 4 45 wogóle juz nie chciał spać ::), mam nadzieję, że ta noc to wyjątek i powtórek nie będzie

u nas tez sie ze spaniem pogorszylo - Ola coraz pozniej chodzi spac, juz 23 to dla niej za wczesnie. i znowu budzi sie kilka razy w nocy na jedzenie a juz pieknie cale noce przesypiala. w dzien zdrzemnie sie kilka razy po 20 minut, pol godziny. Moze to teraz taki okres rozwojowy ?bo widze, ze wiecej dzieci ma klopoty ze spaniem.

reklama
Naprawdę jak tak Was czytam to Filipa naprawdę muszę wychwalać pod niebiosa ;D Od dwoch miesięcy sypia zawsze od 20-21 do 6-7... ::) Dziś zasnął sam w łózezku :) Cieszę, że nie jak przeważnie przy cycu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry