K
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam pisze:u nas tez sie ze spaniem pogorszylo - Ola coraz pozniej chodzi spac, juz 23 to dla niej za wczesnie. i znowu budzi sie kilka razy w nocy na jedzenie a juz pieknie cale noce przesypiala. w dzien zdrzemnie sie kilka razy po 20 minut, pol godziny. Moze to teraz taki okres rozwojowy ?bo widze, ze wiecej dzieci ma klopoty ze spaniem.
[/quote/]
ja mam odwrotny problem...jagoda pada najpóźniej o 21, więc ok 5 30 jest mega wyspana, czego nie można powiedzieć o mnie zwarzywszy,że w nocy śpi baaardzo niespokojnie, nerwowo kręci się w swoim łóżeczku, a ja mam strasznie płytki sen, więc przez te akrobacja cały czas się budzę...
anian pisze:maga_86 pisze:anian zazdroszczę jagódka ostatnio robi mi pobudni ok 5 30 i ma nastrój na zabawę...ja niekoniecznie![]()
próbowałam, nie działa....jagoda jak wstanie domaga się uśmiechów i rozmowy, a przez sen jeszcze mówić nie umiem
U nas też tak jest. Ale patentem okazało się położenie Małej przy mnie w łóżku, ja kimam a ona szaleje![]()
No wlasnie sie zastanawialam przed schabowym z kapusta,moze po nim w koncu majka przespi cala nocfionka pisze:benita ja Maciusiowi dałam pare razy kaszkę przed samym snem, synuś zjadł kaszkę zakąsił cycem i poszedł spać i spał jak suseł, więc myślę, że dziecko prędzej obudzi się z głodu niż najedzenia, bo w końcu kaszka to nie schabowy z kapustą i nie wymaga takiego wysiłku przy trawieniu
Ryzykowac?No co ty,ja w schabowym swa nadzieje widze...fionka pisze:może narazie nie ryzykuj ;D ;D ;D