Miesiąc temu (1 cykl po poronieniu) też miałam strasznie dlugi cykl, myślałam że teraz to się unormuje i że po tym duphastonie 4 dni i będzie @. Mam już tego wszystkiego dośćTak mi się w drugim cyklu wydłużyła o 6 dni...
reklama
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie gratulacje
Wam też się uda, nie traćcie nadziei! Mi się poszczęściło dopiero (albo już...)w 6 cyklu. Polecam staranka od zakończenia miesiączki co 2 dzień przez cały cykl 
Termin wypada mi na 14 maja
Cieżko mi narazie uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. Pół nocy nie spałam z podekscytowania..
Termin wypada mi na 14 maja
patrycja995
Zaciekawiona BB
Haha, nie dziwię się, że nie mogłaś spaćDziewczyny, dziękuję za wszystkie gratulacjeWam też się uda, nie traćcie nadziei! Mi się poszczęściło dopiero (albo już...)w 6 cyklu. Polecam staranka od zakończenia miesiączki co 2 dzień przez cały cykl
Termin wypada mi na 14 majaCieżko mi narazie uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. Pół nocy nie spałam z podekscytowania..
Martyna84
Fanka BB :)
U mnie to samo 1cykl 36 dni, 2 cykl 33 dni, 3 teraz 26 dni... Wierzę Ci ja też mam dość już tego..Miesiąc temu (1 cykl po poronieniu) też miałam strasznie dlugi cykl, myślałam że teraz to się unormuje i że po tym duphastonie 4 dni i będzie @. Mam już tego wszystkiego dość![]()
Ehhh. Musimy dać jakoś radę.U mnie to samo 1cykl 36 dni, 2 cykl 33 dni, 3 teraz 26 dni... Wierzę Ci ja też mam dość już tego..
kasieczna
Fanka BB :)
Patrycja ja też jestem strasznie niecierpliwa haha ale u mnie o tyle dobrze że mam krótkie cykle więc długo czekać nie będę musiałaja już przebieram nóżkami, żeby biec po test, ale dopiero 20dc, więc muszę czekać, a z cierpliwością u mnie słabo haha
Mi drugi cykl po poronieniu wydłużył się o 8 dni, choc pierwszy był normalny. być moze u Ciebie tak nie bedzie, poczekaj 2 dni i zrób test jeszcze raz... :-)Ja dziś powinnam dostać @. Temperatura znowu lekko spadła ale nie jak na @. Test negatywny. Czy to możliwe aby po poronieniu faza lutealna się wydluzyla? Albo od duphastonu?
reklama
patrycja995
Zaciekawiona BB
Mi drugi cykl po poronieniu wydłużył się o 8 dni, choc pierwszy był normalny. być moze u Ciebie tak nie bedzie, poczekaj 2 dni i zrób test jeszcze raz... :-)
Trzymam kciuki, że będzie dobrze!!!Jakas słaba ta beta :/ weszłam do położnej ale powiedziała ze lekarz wytłumaczy.. umrę ze strachu![]()