reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Oj Martnynka żebyś Ty racji nie miała bo jak masz to w niedzielę @ przyjdzie do mnie. Tak chociaż w marzeniach popływam parę dni ;)
Nie bój się. Jeszcze chwilę macie. Moja przyjaciółka położona powtarza mi, że do 42 lat nie ma dużych zagrożeń , później ryzyko naprawdę jest znaczne ... :)
E nie no ta wredną @ już do ciebie nie zawita, już ja to czuję. W tym wszystkim chodzi o to, że możesz szybciej testować....

reklama
Agata a jak ty? Testujesz? Trzymam mocno mocno kciuki!!!!!
Dzisiaj mi lekko temperatura skoczyła z powrotem ale u mnie taki psikus co miesiąc jest. Jednak pojawiła się iskra nadziei i zrobiłam test, który nie wyszedł w ogóle bo tam gdzie jest ta kreska kontrolna pojawiła się tylko kropka. Lekarz mówił że jak 4 dni po odstawieniu duphastonu @ się nie pojawi to mam na następny dzień zrobić test czyli jutro. Ale pewnie temperatura spadnie całkowicie.

Dzisiaj mi lekko temperatura skoczyła z powrotem ale u mnie taki psikus co miesiąc jest. Jednak pojawiła się iskra nadziei i zrobiłam test, który nie wyszedł w ogóle bo tam gdzie jest ta kreska kontrolna pojawiła się tylko kropka. Lekarz mówił że jak 4 dni po odstawieniu duphastonu @ się nie pojawi to mam na następny dzień zrobić test czyli jutro. Ale pewnie temperatura spadnie całkowicie.
Trzymam kciuki za Ciebie. Oby to było to o czym marzysz .! :)

Hej dziewczyny, wiem że miałam testować w sobotę czy tam niedzielę, ale jakoś dziwnie się czuję, ciagle mi gorąco plus mega zmęczenie.. więc wracając dzisiaj z pracy zajechałem do apteki i zrobiłam test i..

Są 2 kreseczki

Załączniki

• 6E8F2746-DC9E-4A4B-811F-9BB7F0766AE8.jpeg
    6E8F2746-DC9E-4A4B-811F-9BB7F0766AE8.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 137
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry