Daraa_94
Fanka BB :)
To tym bardziej gratuluję [emoji3531] dużo zdrówka dla Was [emoji7]Pierwszemoje, nasze pierwsze II kreseczki w zyciu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tym bardziej gratuluję [emoji3531] dużo zdrówka dla Was [emoji7]Pierwszemoje, nasze pierwsze II kreseczki w zyciu
![]()
Oby beta potwierdziła ciązeTo tym bardziej gratuluję [emoji3531] dużo zdrówka dla Was [emoji7]
Mam podobnie tyle że nie mam nerwicy ale znowu łapie doły z byle powodu i chce mi się ryczeć.Mjienokropnienkusi by zrobić. Nie wiem co się że mną dzieje. Nie poznanie się. Wróciłam z pracy inspalalm 1.5 h. Miałam iść na zakupy. I żal mi mojego męża bo tak się stara, a ja mam taką nerwicę że patrzeć na niego Nie mogę i nie wiem dlaczego [emoji25][emoji58]
Skoro coś widzisz to pewnie tam jestOczywiście nie wytrzymałam. Zrobiłam test. Albo mam psychoze i to ostra albo tam jest cień cienia cienia cienia kreski. Nie wiem. Nie mogę tego uchwycić na zdjęciu. Chciałam wam pokazać bo nie wiem czy już zwariowalam czy co...
Skoro coś widzisz to pewnie tam jestcieszę się
![]()
Dziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.