reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bunny - ta wysypka znikneła została kasza w miejscach gdzie były krostki....tak jak gorączka tydzień przed wysypką znikneła nagle

Jord- moje dziecie śpi zawsze w tym samym miejscu....tzn moim łóżku i jak sie budzi to musze sie koło niej położyć i pogłaskać po plecach jak zaśnie to moge wstać ale zazwycaj zasypiam sama

.zrobiłam te placki i o dziwo moje dziecko nie było nimi zacchwycone....zjadła kawałek i wicej nie chciała...
.

magdzik- ja wiem że ta kupa to z zębów bo jej dolna 4 sie teraz wyrzyna i bez przeciwbólowego nie zaśnie ale to męczące tak co chwile pampucha zmieniać i sie mazać w tym co tam sie znajduje a wcześniej robiła 1 i koniec a teraz co chwile trzeba zaglądać żeby dupsko sie nie odparzyło....

Ostatnia edycja:
reklama
Oooo! Właśnie zobaczylam, że powstał nowy temat "staraczki 2014" :-)

Moze juz wspominałam, odnośnie konkursów... Jakiś czas temu posłałam zdjecie na konkurs bebiko właśnie. Kompletnie o tym zapomniałam a po jakimś miesiacu dostałam meila ze moje zdjecie zostało wyróznione i prześlą mi mleko i misia :) Nie oddałam na nie ani jednego głosu ani nikogo o to nie prosiłam bo o tym nie pamiętałam :D Tak więc, jeśli ma się szczęście to się wygra, ale uważam, ze nie zaszkodzi temu szczesciu pomóc ;-)

madzik właśnie dlatego w sprawie placków ziemniaczanych u nas role są odwrotne - ja smażę a R trze :-D Bo gdybym za każdym razem miała trzec to tez by mi się odechciało :-D A taki wypasiony robot kuchenny to mi się marzy, a marzenia są po to by je realizować więc na pewno sie doczekam! Cieszę się ze z małym już wszystko dobrze! :*

jord wow! 3tyg bez smoka! To już jest coś :D U nas ze spaniem podobnie jak piszesz. Po mleczku i wieczornym przytulaniu wkładam Dawida do łózeczka, zamykam drzwi i mały zasypia ze smokiem lub bez ale częsciej z ;-) Normalnie jakos specjalnie się nie budzi ale czasem na taki czas ze co chwila muszę latać i go ululać, albo właśnie jak szuka smoka i znaleść nie moze :-D

diablica jak mała zareagowała na placki? Smakowały?? :-)

U nas imienin nie obchodzimy ani u dzieci ani u dorosłych za to urodziny zawsze :-)

No, Dawcio nyna, ja wszamałam kolacje, patrzę na Troje (to nic ze już ją kilka razy widziałam) i sącze karmi kawowe... Wy pewnie imprezowo przy piątku co...?

a co lubi jeść? lubi w sumie wszystko co jej dam a nie lubi kaszy gryczanej ,naleśników, no placków ziemniaczanych, chleba z paszczetem i wiecej grechów nie pamiętam.....jak sobie przypomnę to napiszę.....uwielbia monte i bakusia no i mandarynki i pomarancze.....zasuwała też raz granata bo pestkowy i mogła sobie sama dłubać.

mi dziś dziecie o 20 poległo....i nadal spi mam nadzieje ze ten stan sie nie zmieni do rana

o tak....ja wiem dzieki temu jak cos nie gra...jak odmawia jedzenia to już zaczynam sie martwić bo to albo oznacza zawaloe gardło albo jakieś inne choróbsko ewentualnie przednie zeby ale to już mamy za sobą....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry