• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Jestem tak padnieta wieczorem, ze nie mam siły już na cokolwiek. Mam nadzieję, ze niedługo jednak test pokarze 2 kreski i bede mogła poklikac sobie do woli. Moje testowanko 30,09 i 3.10. Trzymajcie kciuki.
Buziaki dla was i pamiętajcie o mnie mimo takich wpadkowych wizyt

reklama
Cześć laseczki ,ja dziś trochę doła załapałam ,ale już mi lepiej tęsknie za tatą chyba pojadę do niego na parę dni posiedzieć pomóc mu w ogródku.

hej!
Korzystam z chwili z kompem i piszę co tam u mnie dziś.
Czekam na @ pobolewa mnie raz na jakiś czas brzuszysko pewnie zbliża się wielkimi krokami.....
Mąż w pracy ostatnia nocka jutro dzikie szaleństwo!! Weńcik poszla spać dziś kolo 22 bo zaliczyła godzinną kimkę w dzień.
Kobietka ja też dziś rozchwiana wczoraj mężuś mi powiedział, o dwóch ciążach od kumpli w pracy i troszku się podłamałam bo kurcze jakoś tak chcąc nie chcąc mam wrażenie że całyczas widzę slyszę o ciąży tylko nie swojej.
Jordzik kochana niunia zazdroszczę!!!

reklama
jord widzisz kaze dziecko jest inne ale najwazniejsze ze wie ze w brzuszku jest dzidzius jak ma dobry humor to glaszcze ;p

gosiu czekamy zeby jednak nie przyszla @ a ty sie tak nie zalamuj wiem ze to nie takie proste .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry