reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

Witam:)
Kasia no to fajnego masz meża:) Dobrze, że on nie musi chodzić w ciaży i rodzić bo pewnie by mu się trochę odechciało, ale a propo ilości dzieci to taż bym chciała przynajmniej dwójke:)
A u nas temat dzieci ucichł.... nie truje mu już dupy na ten temat będzie chciał to sam zacznie - ale byliśmy w sobotę u znajomych na tych urodzinach no i koleżanki siostra urodziła dwa tygodnie temu córeczkę i mówi, że tak się jej dziecka zachciało, że szok:) ( Ma 26 lat i są dwa mc-e po ślubie) a ja no to na czekacie:) Dom już wybudowali, mieszkają praca jest.... ale pewnie za niedługo sie zdecydują jak znam życie, No i mój tak dziwnie na mnie zerkał wtedy jak weszłyśmy na temat dzieci zwłaszcza jak Basia mi mówiła, ze kiedy My itp...:) heh może dało mu to coś do myślenia, Dzisiaj Mija rok od naszego ślubu dostałam od męża zestaw ulubionych perfum, a ja zaraz idę przygotowywać kolacyjkę:) Będzie Pstrag z ziemniaczkami opiekanymi i surówkami:)
Miłego wieczorku życzę.

reklama
Aniołek, najlepsze życzenia z okazji Waszej rocznicy! Pewnie już niedługo dojdziecie do porozumienia :tak: Nam dokładnie w rocznicę urodził się synek. Taki prezencik nam zrobił :-) życzę Ci, żebyście za rok byli we 3!

Aniołek- również życzę Wam wszystkiego co najlepsze i najbliższych stu lat razem (chociaż lepiej w większym gronie ;) )

spotkania ze znajomymi w ciąży/ z dziećmi to chyba najlepsza terapia dla faceta. Niemalże szokowa ;-)

Witam sie wieczornie!

Ja z takim pytaniem czy uzywacie testów owulacyjnych i jakich ?
Ja uzywalam monitora Clearblue ale testy są strasznie drogie i jak sie udałoby zajsc w ciaze w ciagu dwóch cykli to idzie przeżyć ta cenę ale jak sie nie udaje to ja z torbami pójdę kupując te Clearblue .

kiedyś znalazłam testy paskowe na all, jakieś no name po złotówce. wtedy nie były mi potrzebne- po prostu ciekawość. sprawdziły się :) poza tym za taką cenę można ryzykować. :tak:

Hej dziewczyny.
Aniolek życzę długich wspólnych lat. Jak się udał rocznicowy wieczór?
Wspólny wieczór ze znajomymi z dziecmi to chyba rzeczywiscie terapia szokowa dla meza ale chyba nie w tym kierunku co Aniolek by chciala :-D my jak idziemy do znajomych co maja trójke dzieci to zawsze zgodnie oswiadczamy "nigdy wiecej zadnych dzieci" hehe. Oczywiscie zartuje. Super miec taka gromadke, pomarzyć i pozazdrościc.
Marcia ja tych testow nigdy nie uzywalam ale teraz tez zakupilam takie zwykle na allegro. Zamierzam poobserwowac kilka cykli. Okaze sie co to warte.

Ja w pracy. Śpiaca jestem jak nie wiem. Byle do 15.
Miłego dnia!

Dziekuje suana za pamiec :)
Ja wczoraj wyszlam ze szpitala lezalam na badaniach ze wzgledu na moja nerke mam zastoj i kamien wiec musze ja kontrolowac zeby nic zlego sie nie dzialo.

Zadzwoniła do mnie koleżanka która była w ciężkim szoku bo kolega jej 15-letniego syna ( sa w 3 gimnazjum) pochwalił się kolegom że zostanie tatusiem. Mamusia ma lat 16 i powiedział kolegom że oni się starali o dziecko bo bardzo chcieli je mieć:szok: Świat przewraca się do góry nogami

reklama
Do góry